Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Jamo S7-27F

Luidspreker

De Jamo S7-27F is de grootste vloerstaande luidspreker in de Studio 7 serie van Jamo en levert uitmuntende audio prestaties. De Jame S7-27F zijn hoge resolutie luidspreke... Verder lezen

€ 949,00 per paar en incl. BTW.
  • Levertijd
    Blauw: 3-5 werkdagen
    Grijs: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Jamo dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Jamo S7-27F

Type luidspreker Vloerstaande luidspreker 
Frequentie bereik 67 Hz - 21 kHz 
Impedantie 4 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 1629 Hz 
Aantal speakerunits 1" Vented tweeter
Dual 6,7" woofers 
Afmetingen (H x B x D) 85,5 x 23 x 38 cm 
Gewicht 17,9 kg per stuk 
Accessoires Metalen spikes
Rubberen voeten
Kleur Blauw, grijs 
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Jamo S7-27F

De Jamo S7-27F is de grootste vloerstaande luidspreker in de Studio 7 serie van Jamo en levert uitmuntende audio prestaties. De Jame S7-27F zijn hoge resolutie luidsprekers en zijn ontworpen om grote ruimtes te vullen. Maar ze kunnen ook thuis worden gebruikt in een home cinema opstelling.

De dubbele 7-inch (17,8 cm) woofers van de Jamo S7-27F zorgen voor het middenbereik en de diepe bas, terwijl de 2,54 cm (1 inch) tweeter zorgt voor kristalheldere hoge tonen. De bewerkte kast levert een zuiver geluid.

De Jamo S7-27F heeft een minimalistisch ontwerp, strakke lijnen en nauwgezette aandacht voor details. Vol met technische innovatie his dit een luidspreker die tijdloos is en elk huis zou sieren.

De hoogfrequente taken worden uitgevoerd door de geheel nieuwe 1 inch tweeter unit met een koperen faraday ring die de gevoeligheid verhoogt en niet-lineaire vervorming vermindert. De tweeter en surround zijn gemaakt van stof en vertonen uitstekende vervormingskarakteristieken en een grote bandbreedte, voor een niet-vervagend en toch gedetailleerd geluid.

De hoogfrequente golfgeleider is geoptimaliseerd met behulp van Jamo's exclusieve COMSOL-softwaremodel. De prestaties van de waveguide en de tweeter werden gevalideerd aan de hand van talloze uren testen in de praktijk om consistentie, betrouwbaarheid en prestaties te garanderen, zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus gedurende langere perioden.

De woofers van de Jamo S7-27F hebben papieren kegels in reliëf, zeer sterke motorassemblages met aluminium inductiekortsluitringen. Dit zorgt voor een zuivere, dynamische bas en verhoogt de belastbaarheid.
De papieren conus in reliëf verhoogt de stijfheid om de respons te verbeteren voor die pittige maar natuurlijke bas.

7 is het magische getal voor de nieuwe Jamo Studio 7. Om een coherent geluidsbeeld te garanderen, is het akoestische centrum van de driver units uitgelijnd door de kast 7 graden naar achteren te kantelen en op een sokkel te monteren die het luidsprekercrossover herbergt. Dit helpt eventuele timingsafwijkingen die kunnen optreden in een meer traditionele behuizing te minimaliseren.

Reviews van de Jamo S7-27F

Heeft u ervaring met de Jamo S7-27F? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Jamo S7-27F

Heeft u ervaring met de Jamo S7-27F? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Jamo S7-27F
Terug naar boven.