Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Jamo S7-15B

Luidspreker

De Jamo S7-15B zijn zeer compacte luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik in kleinere ruimtes en toch ongelooflijke audioprestaties leveren. Dankzij hun kleine vormf... Verder lezen

€ 449,00 per paar en incl. BTW.
  • Levertijd
    Blauw: 3-5 werkdagen
    Grijs: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Jamo dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Jamo S7-15B

Type luidspreker Boekenplank luidspreker 
Frequentie bereik 71 Hz - 22 kHz 
Impedantie 4 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 1700 Hz 
Aantal speakerunits 1" Vented tweeter
5,5" Embossed paper woofer 
Afmetingen (H x B x D) 32 x 20 x 34 cm 
Gewicht 5,9 kg 
Kleur Blauw, grijs 
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Jamo S7-15B

De Jamo S7-15B zijn zeer compacte luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik in kleinere ruimtes en toch ongelooflijke audioprestaties leveren. Dankzij hun kleine vormfactor kunnen ze op een traditionele luidsprekerstandaard of kast worden geïnstalleerd als boekenplank speakers of aan de muur worden gemonteerd als surround-luidspreker in een thuisbioscoopsysteem. De Jamo S7-15B heeft dezelfde stoffen koepeltweeter (2,54 cm) en woofer (12,7 cm) als de Jamo S7-25F, wat garant staat voor uitstekende prestaties van de lage tot de hoge frequenties. Deze compacte luidsprekers zijn zowel geschikt voor films als voor muziek.

De Jamo S7-15B bieden een breed geluidsveld zodat u echt kunt genieten van uw favoriete inhoud, of het nu gaat om muziek, films of games. Met deze prachtig vervaardigde luidsprekers krijgt u het beste pakket op het gebied van plaatsingsflexibiliteit, bezette ruimte en audioprestaties.

De hoogfrequente taken worden uitgevoerd door de geheel nieuwe tweeter unit met een koperen faraday ring die de gevoeligheid verhoogt en niet-lineaire vervorming vermindert. De tweeter en surround zijn gemaakt van stof en vertonen uitstekende vervormingskarakteristieken en een grote bandbreedte, voor een niet-vervagend en toch gedetailleerd geluid.

De hoogfrequente golfgeleider is geoptimaliseerd met behulp van Jamo's exclusieve COMSOL-softwaremodel. De prestaties van de waveguide en de tweeter werden gevalideerd aan de hand van talloze uren testen in de praktijk om consistentie, betrouwbaarheid en prestaties te garanderen, zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus gedurende langere perioden.

De woofers van de Jamo S7-15B hebben papieren kegels in reliëf, zeer sterke motorassemblages met aluminium inductiekortsluitringen. Dit zorgt voor een zuivere, dynamische bas en verhoogt de belastbaarheid.
De papieren conus in reliëf verhoogt de stijfheid om de respons te verbeteren voor die pittige maar natuurlijke bas.

7 is het magische getal voor de nieuwe Jamo Studio 7. Om een coherent geluidsbeeld te garanderen, is het akoestische centrum van de driver units uitgelijnd door de kast 7 graden naar achteren te kantelen en op een sokkel te monteren die het luidsprekercrossover herbergt. Dit helpt eventuele timingsafwijkingen die kunnen optreden in een meer traditionele behuizing te minimaliseren.

Reviews van de Jamo S7-15B

Heeft u ervaring met de Jamo S7-15B? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Jamo S7-15B

Heeft u ervaring met de Jamo S7-15B? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Jamo S7-15B
Bluesound NODE N130
€ 549,00 € 495,00
Terug naar boven.