Wij zijn geopend en ontvangen u graag op afspraak in ons Palazzo luisterkasteel.
Maak direct een luisterafspraak
Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Kef E305

Kef E305

Home Cinema Systeem

UITVERKOCHT - Nooit meer leverbaar - Vraag voor een alternatiefKEF E305 Uiterst NauwkeurigAls perfect gebalanceerd, naadloos geïntegreerd high-end 5.1 sub/sat-systee... Verder lezen

€ 729,00 per stuk en incl. BTW.
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Kef dealer.
  • Haal uw bestelling bij één van de 3.650 afhaalpunten in Nederland en België op.
  • Veilig en gratis betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, Bancontact, KBC of Belfius Pay.
  • Wij zijn lid van Thuiswinkel en STEREO Premium Partner.

Specificaties van de Kef E305

Type luidspreker 5.1 Systeem
Frequentie bereik Satellieten: 80 - 45.000, Subwoofer: 33 - 280 Hz
Gevoeligheid 86 dB
Aanbevolen vermogen 10 - 100 Watt
Impedantie 8 Ohm
Crossover-frequentie(s) 2.700 Hz
Afmetingen (H x B x D) Satellieten: 260 x 136 x 159, Center: 157 x 220 x 155, Subwoofer: 320 x 430 x 270 mm.
Gewicht Satellieten: 2,4 , Subwoofer: 7,25 kg.
Kleur Wit of Zwart 
Garantie Satellieten: 5, Subwoofer: 2 jaar

Over de Kef E305

UITVERKOCHT - Nooit meer leverbaar - Vraag voor een alternatief

KEF E305 Uiterst Nauwkeurig

Als perfect gebalanceerd, naadloos geïntegreerd high-end 5.1 sub/sat-systeem dat is gebaseerd op KEF’s 4,25” Uni-Q driver array met bijpassende subwoofer, overtreft het nieuwe KEF E305 home theatre-systeem door de kamer te vullen met een ruimtelijk, geweldig gedetailleerd en een adembenemend natuurlijke soundscape die alle magie van het oorspronkelijke optreden vangt.

Het geheim achter de uitmuntende hifirespons van het KEF E305 -systeem ligt in de recentste iteratie van KEF's kenmerkende Uni-Q driver array, oorspronkelijk ontwikkeld voor de meermaals bekroonde Q-serie. Met haar beroemde wijde verspreidingskenmerken en sonische puurheid, zorgt deze technologie voor de uitzonderlijk natuurlijke geluidskwaliteit van het KEF E305 systeem.

De satellieten van de KEF E305

Het creëren van een topklasse satellietluidspreker vraagt om meer dan een uitstekende driver. De E301-satelliet werd vanaf het begin ontworpen als één perfect gebalanceerd systeem waarbij de scheidingsfilters, behuizing en drivers in harmonie samenwerken.

Hoe minder er nodig is om het opgenomen signaal door te geven, des te helderder is het geluid. Om secondaire straling en kastkleuring tegen te gaan, zijn de behuizingen van de sateliieten van het KEF E305 systeem inwendig voorzien van ribben en demping om nauwkeurigheid zonder ongewenste resonanties te garanderen. De kasten met lage diffractie zijn zorgvuldig samengesteld, om verstrooiing van de output te minimaliseren. Bij het KEF E305 systeem wordt dus niets weggenomen van, of toegevoegd aan het geluid vanuit de driver.

Subwoofer

Met een groot, krachtig motorsysteem dat een 8-inch long throw conus aanstuurt, blijft de lage frequentieweergave van de KEF E305 set beheerst en onverstoorbaar accuraat, zelfs op een hoog volume. Gebaseerd op een Linkwitz Transform-circuit om elke groepsvertraging te minimaliseren die anders de bas zou vertroebelen, garandeert de ingebouwde voorversterker een opmerkelijk zuiverdere en nauwkeurigere weergave van de lage frequentie.


 

Awards van de Kef E305

What Hifi
AV Forums
AV Forums
EISA Award

Reviews van de Kef E305

Heeft u ervaring met de Kef E305? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

  • Chris Eekels

    Ik heb nu de Kef E305 set 4 weken in huis en ik heb al elke dag ademloos genoten van het kristalheldere geluid dat uit deze speakers komt. De mooie ronde vormgeving van de speakers is doorgezet naar de bas-speaker. De bas-speaker heeft een ongelooflijk mooie diepe dragende bas zonder dreun. In deze set zie je dat groot niet altijd beter is. Een aanrader voor geluidsfreaks die er een goede versterker bij zetten voor een sound die goed klinkt van klassiek tot hard rock. Met kwalitatieve goede cd's met dolby DTS een het een luistergenot van gewelste. Probeer maar eens de dvd van Jean Michel jarre in China, je hoort dingen die je nog nooit gehoord hebt.

Schrijf een review over de Kef E305

Heeft u ervaring met de Kef E305? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.