Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
KEF introduceert de nieuwe R Meta serie luidsprekers

KEF introduceert de nieuwe R Meta serie luidsprekers

Ontwikkeld voor KEF's vlaggenschip The Reference, heeft een aantal van de nieuwste technologieën nu hun weg gevonden naar de nieuwe generatie van de R-serie. In stereo voor muziek of in een thuisbioscoopopstelling. De R-serie maakt uitzonderlijke akoestische prestaties toegankelijker. Dankzij de baanbrekende Metamaterial Absorption Technology onthult de R-serie sublieme details en een ongelooflijk inzicht: een uiterst plezierige ervaring.
Prestatie hergedefinieerd

Prestatie hergedefinieerd

De R-serie is ontworpen voor een uitzonderlijke akoestiek. Elk element van het ontwerp is nauwkeurig afgesteld om meer detail en dieper inzicht te bieden. Dit zorgt voor het enerverende gevoel te luisteren naar een oorspronkelijke muziekuitvoering, met alle emotie en nuance die daarbij horen.

Oog voor detail

Oog voor detail

Afgeleid van The Reference is de Shadow Flare een innovatieve manier om schadelijke hoogfrequente diffractie uit de kast te weren. Het is een zorgvuldig gevormde overgang die het golfgeleidereffect van Uni-Q uitbreidt. Hoge frequenties ontsnappen op natuurlijke wijze omdat de "schaduwzone" voorkomt dat ze de randen van de behuizing bereiken. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van de fijne details.

Prestatie-kritische demping

Prestatie-kritische demping

Een stevig platform is essentieel voor geweldig geluid. De R-serie profiteert van Constrained Layer Damping, een systeem dat gebruik maakt van interne verstevigingen die verbonden zijn door een 'lossy' interface. Dit materiaal zet ongewenste trillingen om in warmte, zodat de behuizing alleen het benodigde geluid produceert: het geluid van stilte.

Echte basdefinitie

Echte basdefinitie

De woofers van de R-serie hebben een tweedelige structuur met een platte, holle aluminium laag op een kartonnen membraan. Deze stijfheid, gecombineerd met de unieke geometrie van het membraan, creëert een zuigerachtige beweging voor druk en snelheid. Het magneetsysteem van de luidspreker creëert een breed en gelijkmatig magnetisch veld voor een indrukwekkende en krachtige bas.

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

De R-serie biedt een keuze uit vloerstaande luidsprekers, boekenplankluidsprekers, middenkanaal luidsprekers en bijbehorende thuisbioscoopmodellen.

Elk model levert het beste geluid dat KEF ooit in zijn categorie heeft geleverd, ongeacht kameromvang of systeemconfiguratie.

Gerelateerde producten
Kef R3 MetaLuidspreker
€ 1100,00
Kef R5 MetaLuidspreker
€ 1750,00
Kef R7 MetaLuidspreker
€ 2500,00
Kef R11 MetaLuidspreker
€ 3250,00 € 2755,00
Kef R2 MetaCenter Speaker
€ 1400,00
Kef R8 MetaSurround Speaker
€ 800,00
Meer nieuwsberichten
Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert met trots het nieuwe referentieontwerp voor de Cinema-serie hoogwaardige home cinema AVR's - de Cinema 30.

Meer informatie
Focal Aria Evo X

Focal Aria Evo X

Maak kennis met de Focal Aria Evo X serie luidsprekers.

Meer informatie
Terug naar boven.