Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Audioquest Niagara 1200

Netfilter

De Audioquest Niagara 1200 is een geavanceerd en compact high-end netfilter dat alle apparaten van je audiosysteem voorziet van 100% stabiele en ruisvrije elektriciteit. ... Verder lezen

€ 1299,00 per stuk en incl. BTW.

Demonstratiemodel beschikbaar voor slechts € 1079,00

 • Verwachte levertijd
  Zilver: 3-5 werkdagen
 • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Audioquest dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Audioquest Niagara 1200

Type Netfilter / stekkerblok
Lengte snoer Optioneel
Aansluiting(en) 2x High Current, 5x Filter
Overige 498x86x191 mm / 6,8 Kg
Garantie 5 Jaar

Over de Audioquest Niagara 1200

De Audioquest Niagara 1200 is een geavanceerd en compact high-end netfilter dat alle apparaten van je audiosysteem voorziet van 100% stabiele en ruisvrije elektriciteit. Met zuivere stroom presteert je systeem optimaal en krijg je een perfecte ‘zwarte’ achtergrond, waarbij geen enkel detail verloren gaat door ruis van buitenaf.

De Audioquest Niagara 1200 is een heel interessante oplossing voor kritische muziek- en home-cinema-fans. En als je bedenkt hoeveel moeite het vaak kost om de allerkleinste details van een high-end systeem te finetunen, is dit misschien wel één van de slimste investeringen die je kunt doen. De Audioquest Niagara 1200 optimaliseert namelijk je hele installatie – en dat voor een prijs die ook gewone muziekliefhebbers kunnen betalen!

Hij heeft een zware en solide constructie, en het nieuwe ontwerp kun je plat, op de achterkant of op de zijkant neerzetten – eventueel achter je installatie.

Zuivere stroom = zuiver luisterplezier. De Audioquest Niagara 1200 zit vol technische oplossingen om hoogfrequente (RF) en laagfrequente (brom en andere storingen in het lichtnet) ruis uit je stroom te filteren. Door verschillende oplossingen te combineren – en na eindeloos veel luistertests en vergelijkingen met toonaangevende concurrenten – heeft AudioQuest een gelijkmatige en effectieve reiniging weten te realiseren, zonder dat de stroomtoevoer naar exclusieve audio- en videocomponenten wordt gehinderd.

In tegenstelling tot de topmodellen, de Audioquest Niagara 5000 en de Audioquest Niagara 7000, heeft AudioQuest onder andere de enorme stroomreserve weggelaten, die nodig is om veeleisende componenten te kunnen filteren zonder dat de stroomtoevoer wordt beperkt. Dit betekent dat alleen je broncomponenten gebruik kunnen maken van het geavanceerde ruisfilter. Tegelijkertijd kun je wel twee veeleisende apparaten kiezen (versterker, monotrap, subwoofer of actieve luidsprekers) die alle stroom kunnen gebruiken die ze nodig hebben. Ook wordt de ruis van de PCB’s weggefilterd.

Reviews van de Audioquest Niagara 1200

Heeft u ervaring met de Audioquest Niagara 1200? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Frank

  Het Niagara netfilter filtert de stroom naar hifi apparatuur. Stroom wordt vervuild door (onder andere) de vele schakelende (goedkope) voedingen in huis. Blijkbaar is dit netfilter er erg goed in. Het effect is duidelijk hoorbaar; als dag en nacht! Wat ik ervaar is dat het geluidsbeeld dieper en breder is. De instrumenten komen meer los van elkaar. Het geluidsbeeld komt ook eenvoudiger buiten de speakers, voor, achter, links en rechts, wat ik een fantastische verbetering vind. Ik raad iedereen, die hifi serieus neemt aan een netfilter zoals de Niagara te proberen. Daarnaast kan ik, uit eigen ervaring zeggen dat Stassen een geweldige service geeft en duidelijk de klant(ervaring) voorop stelt.

Schrijf een review over de Audioquest Niagara 1200

Heeft u ervaring met de Audioquest Niagara 1200? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.