Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audioquest Niagara 1200

De Niagara 1200 is een geavanceerd en compact high-end netfilter dat alle apparaten van je audiosysteem voorziet van 100% stabiele en ruisvrije elektriciteit. Met zuivere stroom presteert je systeem optimaal en krijg je een perfecte ‘zwarte’ achtergrond, waarbij geen enkel detail verloren gaat door ruis van buitenaf.

De Niagara 1200 is een heel interessante oplossing voor kritische muziek- en home-cinema-fans. En als je bedenkt hoeveel moeite het vaak kost om de allerkleinste details van een high-end systeem te finetunen, is dit misschien wel één van de slimste investeringen die je kunt doen. De Niagara

Lees verder

1200 optimaliseert namelijk je hele installatie – en dat voor een prijs die ook gewone muziekliefhebbers kunnen betalen!

Hij heeft een zware en solide constructie, en het nieuwe ontwerp kun je plat, op de achterkant of op de zijkant neerzetten – eventueel achter je installatie.

Zuivere stroom = zuiver luisterplezier De Niagara 1200 zit vol technische oplossingen om hoogfrequente (RF) en laagfrequente (brom en andere storingen in het lichtnet) ruis uit je stroom te filteren. Door verschillende oplossingen te combineren – en na eindeloos veel luistertests en vergelijkingen met toonaangevende concurrenten – heeft AudioQuest een gelijkmatige en effectieve reiniging weten te realiseren, zonder dat de stroomtoevoer naar exclusieve audio- en videocomponenten wordt gehinderd.

In tegenstelling tot de topmodellen, de Niagara 5000 en de Niagara 7000, heeft AudioQuest onder andere de enorme stroomreserve weggelaten, die nodig is om veeleisende componenten te kunnen filteren zonder dat de stroomtoevoer wordt beperkt. Dit betekent dat alleen je broncomponenten gebruik kunnen maken van het geavanceerde ruisfilter. Tegelijkertijd kun je wel twee veeleisende apparaten kiezen (versterker, monotrap, subwoofer of actieve luidsprekers) die alle stroom kunnen gebruiken die ze nodig hebben. Ook wordt de ruis van de PCB’s weggefilterd.

De Niagara 1200 is verkrijgbaar in het zwart/zilverkleurig metaal. Stroomkabel apart verkrijgbaar.

999,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken
Audioquest Niagara 1200

Audioquest Niagara 1200 thuis beluisteren?

Wij bieden u de mogelijkheid om dit product bij u thuis te beluisteren.
Informeer naar de voorwaarden bij onze verkoop adviseurs.

Neem contact met ons op

Specificaties van de Audioquest Niagara 1200

Type
Netfilter / stekkerblok
Lengte snoer
Optioneel
Aansluiting(en)
2x High Current, 5x Filter
Overige
498x86x191 mm / 6,8 Kg
Garantie
5 Jaar

Video van de Audioquest Niagara 1200

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.