Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Audioquest NightBird

Hoofdtelefoonkabel

Audioquest ontwerpt en verfijnt al sinds 1980 hoogwaardige kabels. De Audioquest NightBird Model One hoofdtelefoonkabel profiteert van die ervaring en bevat veel van de o... Verder lezen

€ 109,00 per stuk en incl. BTW.
 • Levertijd
  2 meter: 3-5 werkdagen
  3 meter: 3-5 werkdagen
  4 meter: 3-5 werkdagen
  5 meter: 3-5 werkdagen
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel Audioquest dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Audioquest NightBird

Type kabel Hoofdtelefoon kabel 
Beschikbare lengtes 2m, 3m, 4m, 5m 
Aansluiting(en) 3,5mm jack 
Overige Perfect Surface Copper+ (PSC+)
Noise dissipation 
Garantie 2 jaar 

Over de Audioquest NightBird

Audioquest ontwerpt en verfijnt al sinds 1980 hoogwaardige kabels. De Audioquest NightBird Model One hoofdtelefoonkabel profiteert van die ervaring en bevat veel van de ontwerpelementen die te vinden zijn in de beste analoge kabels van Audioquest. Ontworpen om ruis effectief te beheersen en vervorming te minimaliseren, maakt de Audioquest NightBird Model One een diepere emotionele band tussen de luisteraar en de muziek mogelijk.

De flexibele mantel van de kabel zorgt voor een aanzienlijke vermindering van microfonie - de irritant hoorbare ritselende of dreunende geluiden die optreden wanneer koptelefoonkabels in contact komen met externe oppervlakken - en de robuuste, grondig geteste trekontlasting (bestand tegen meer dan 28.000 bochten) zorgt voor een lange levensduur.

Het verbazingwekkend gladde en pure Perfect-Surface Copper+ elimineert hardheid en verhoogt de helderheid aanzienlijk in vergelijking met OFHC, OCC, 8N en andere hoogwaardige kopersoorten. De superieure zuiverheid van PSC+ minimaliseert verder vervorming veroorzaakt door korrelgrenzen, die in elke metalen geleider voorkomen. Elke PSC+ streng is geïsoleerd om strenginteractie te voorkomen, een belangrijke bron van oorvermoeiende vervorming.

Op koolstof gebaseerde NDS vermindert de ruisvervuiling van het grondvlak van de hoofdtelefoonversterker aanzienlijk. Directe verzilvering (zonder tussenlaag van geluidafbrekend nikkel) over een basis van Tellurium-koper zorgt voor uitzonderlijke prestaties met weinig vervorming.

Beschikbaar in 2, 3, 4 en 5 meter variant.

Reviews van de Audioquest NightBird

Heeft u ervaring met de Audioquest NightBird? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Audioquest NightBird

Heeft u ervaring met de Audioquest NightBird? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.