Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
JL Audio subwoofers

JL Audio subwoofers

JL Audio staat bekend om hun superieure subwoofers en als één van de pioniers van de car audio industrie. JL Audio producten worden geproduceerd door mensen die van audio houden en zichzelf gelukkig prijzen met een carrière in zo'n leuk vakgebied. Onder hen bevinden zich voormalige audiodealers, IASCA-wereldkampioenen, installateurs, opnametechnici en technisch personeel met uitgebreide ervaring in het ontwerpen van professionele, auto- en home audio producten.
JL Audio E-Sub serie

JL Audio E-Sub serie

De JL Audio E-Subs passen een reeks van belangrijke technologieën toe om uitzonderlijke geluidskracht- en kwaliteit te leveren in vele toepassingen. De JL Audio E-Sub serie heeft een DMA geoptimaliseerde driver en een state-of-the-art schakelende versterker. Hierdoor levert een E-subwoofer een ongekend prestatieniveau bij compacte afmetingen.

JL Audio Dominion serie

JL Audio Dominion serie

De JL Audio Dominion driver is speciaal gebouwd om krachtige laagfrequente geluiden met verbluffende impact en precisie te reproduceren. De JL Audio Dominion serie maakt gebruik van de exclusieve DMA-technologie (Dynamic Motor Analysis) van JL Audio om hogere outputniveaus te produceren. Daarnaast heeft deze subwoofer minder vervorming, verbeterde dynamische tracking en verbeterde resolutie.

JL Audio Fathom serie

JL Audio Fathom serie

De JL Audio Fathom serie is een zwaargewicht subwoofer die de meest veeleisende kamers kan vullen met een krachtige laagfrequente output en een geluidskwaliteit van referentieklasse. De combinatie van een ultra-long throw driver en een zeer krachtige schakelende versterker geven hem het soort output dat normaal gesproken wordt geassocieerd met veel grotere subwoofer systemen.

JL Audio Gotham

JL Audio Gotham

De JL Audio Gotham is gericht op de emotionele kern van muzikaal en filmisch genot. Dit is een subwoofersysteem met limieten die de behoeften van de typische thuisbioscooptoepassing overtreffen, en levert een gewicht en integriteit van reproductie die alleen kan komen van een systeem dat altijd de controle heeft. Zijn allure ligt zowel in zijn vermogen om subtiliteiten over te brengen als in zijn wonderbaarlijke outputmogelijkheden.

Passie en kwaliteit

Passie en kwaliteit

De bekroonde line-up van actieve JL Audio subwoofersystemen begint met gepatenteerde subwooferdrivers en versterkerontwerpen, precies geoptimaliseerd voor hun beoogde fysieke omvang en ontwerpdoelen.

Hierdoor worden JL Audio subwoofers niet beperkt door het aantal onderdelen dat openlijk beschikbaar is op de wereldmarkt. In plaats daarvan is elk JL Audio systeem perfect ontworpen en met precisie gebouwd in Miramar, Florida, met wereldwijde componenten, om de passie die JL Audio voor spectaculaire audio en productkwaliteit heeft te weerspiegelen.

Gerelateerde producten
JL Audio Gotham v2Subwoofer
€ 22500,00
JL Audio Fathom F112v2Subwoofer
€ 5000,00
JL Audio E-Sub E112Subwoofer
€ 2850,00
JL Audio E-Sub E110Subwoofer
€ 2150,00
JL Audio Dominion D110Subwoofer
€ 1350,00
JL Audio Dominion D108 Subwoofer
€ 1100,00
Meer nieuwsberichten
Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

De nieuwe Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties.

Meer informatie
Subwoofer Show

Subwoofer Show

Bij Stassen Hifi staat 29 oktober in het teken van subwoofers. In 10 verschillende ruimtes worden subwoofers gedemonstreerd van de merken REL, SVS en JL Audio.

Meer informatie
Terug naar boven.