Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Introductie van de Triangle Capella

Introductie van de Triangle Capella

De Triangle Capella is een sonisch en esthetisch juweel, twee sterren die de muziek in je huis laten schijnen. Deze high-end draadloze luidsprekers zijn de perfecte mix van de akoestische knowhow van Triangle en de nieuwste streaming- en versterkingstechnologieën. De Triangle Capella is een alles-in-één systeem met ongelooflijke prestaties, dat elke muziek reproduceert met een enorme energie en verfijnde finesse. Deze technische prestatie wordt gesublimeerd in een prachtige kast met mooie houten afwerking om een uniek geluidssysteem te vormen.
Uitstekende afwerkingskwaliteit

Uitstekende afwerkingskwaliteit

Capella is gewoon adembenemend mooi. De kasten met een hoge dichtheid zijn het resultaat van luxe vakmanschap en de gebogen randen creëren een zachte uitstraling. Onder de lak zit een sublieme essentie van wortelnotenhout, waarbij de houtnerven zich geleidelijk openbaren voordat ze verdwijnen in een verfgradatie. De afwerkingen vertonen al hun nuances en kleurcontrasten, afhankelijk van het licht en de manier waarop je ernaar kijkt. Verfijnde accenten van Champagne-finish geanodiseerd aluminium maken van deze luidsprekers ware meesterwerken op het gebied van geluid.

Muziek, thuisbioscoop, games en meer

Muziek, thuisbioscoop, games en meer

De compacte stereo hub is het centrale punt van het Capella systeem. Het concentreert alle ingangen, of het nu draadloos is, met Bluetooth en Wi-Fi-technologieën, analoge of digitale bekabelde verbinding. Dankzij de compatibiliteit met Airplay, Google Chromecast en Roon kun je eenvoudig genieten van al je muziekdiensten in high definition. Dankzij de vele ingangen (HDMI ARC, optisch, USB, enz.) kun je ook genieten van de inhoud van al je muziek- of videobronnen.

Actieve luidsprekers en DSP

Actieve luidsprekers en DSP

Triangle Capella actieve luidsprekers hebben een totaal uitgangsvermogen van 2x100W. Elke driver heeft zijn eigen converter en een specifiek 50W versterkingscircuit. Een digitale signaalprocessor van de volgende generatie (DSP) controleert voortdurend het gedrag van de driver om het volledige potentieel van het systeem te bereiken, vooral in de lage frequenties. De crossover wordt digitaal geregeld, wat een perfect lineaire frequentierespons garandeert. Basnoten zijn dieper en beter gecontroleerd, het geluidsbeeld is helderder en evenwichtiger en vocalen zijn zuiverder en gedetailleerder.

Automatische kalibratie

Automatische kalibratie

De akoestiek van de kamer en de plaatsing van je luidsprekers hebben een grote invloed op je luisterervaring. Dankzij de automatische kalibratietechnologie kun je eenvoudig metingen doen in je luisterruimte. De "TRIANGLE CAPPELA" app past vervolgens de geluidsrespons van de luidsprekers aan de ruimte aan. Je kunt genieten van een gebalanceerd geluid dat perfect geschikt is voor alle soorten kamers, van de meest gedempte tot de meest resonante.

Gerelateerde producten
Triangle CapellaLuidspreker
€ 2499,00
Triangle S05Luidspreker Standaard
€ 279,00
Meer nieuwsberichten
David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins zijn verbonden door een gedeelde toewijding aan excellentie en tijdloze elegantie.

Meer informatie
Introductie van de Sennheiser HD 620S

Introductie van de Sennheiser HD 620S

Maak kennis met de nieuwe Sennheiser HD 620S, een gesloten hoofdtelefoon die open klinkt.

Meer informatie
Terug naar boven.