Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Introductie van de Sennheiser HD 620S

Introductie van de Sennheiser HD 620S

Maak kennis met de nieuwe Sennheiser HD 620S, een gesloten hoofdtelefoon die open klinkt. Wie beweert dat hoofdtelefoons met een gesloten klankkast geen open geluid kunnen bieden? De Sennheiser HD 620S, met een gesloten klankkast, is ontworpen voor audioliefhebbers die een ongestoorde luisterervaring willen, maar tegelijkertijd verlangen naar een natuurlijke, luchtige en gedetailleerde geluidsweergave. Deze hoofdtelefoon is uitgerust met een open baffle en schuin geplaatste transducers, waardoor de ruimtelijke weergave van luidsprekers wordt geëmuleerd zonder dat anderen in je omgeving kunnen meegenieten. De Sennheiser HD 620S is leverbaar vanaf 6 juni 2024
Gesloten hoofdtelefoon

Gesloten hoofdtelefoon

Open hoofdtelefoons zijn favoriet bij audiopuristen, maar gesloten hoofdtelefoons zijn van onschatbare waarde als isolatie van de wereld om de luisteraar heen essentieel is. Audiofielen zijn gewend om de natuurlijke respons en het brede beeld van een open hoofdtelefoon te ruilen om afleiding op afstand te houden of om huisgenoten, echtgenoten en collega's niet te storen. Het lijdt geen twijfel dat de Sennheiser HD 620S een doorbraak is op het gebied van realistische prestaties. Hij biedt het dramatische geluidsbeeld dat ze wensen, zonder het vermoeiende, boxachtige geluid dat geassocieerd wordt met gesloten hoofdtelefoons.

Duurzaam gebouwd

Duurzaam gebouwd

De Sennheiser HD 620S is gemaakt om lang mee te gaan met een met metaal verstevigde hoofdband en oorschelpbehuizingen. Een meegeleverd opbergzakje houdt stof op afstand met voldoende ruimte voor de afneembare kabel, zodat je hem netjes kunt opbergen. De kabel van 1,8 meter eindigt op een single-ended 3,5mm stereo plug met een geïntegreerde borgschroef voor de meegeleverde 6,3mm adapter. De Sennheiser HD 620S deelt de twist-and-lock enkelzijdige kabel ontwerp met andere Sennheiser hoofdtelefoons.

State-of-the-art

State-of-the-art

Het hart van de Sennheiser HD 620S is een op maat gemaakte 42mm dynamische transducer, gemaakt in de state-of-the-art transducerfabriek van het merk in Tullamore, Ierland.

Hij zet het soepele en moeiteloze geluid van de open Sennheiser 600 familie voort met een moderne, luchtige signatuur die eerlijkheid in balans brengt met een diepe en duidelijke bas. Dankzij een hoge dempingsfactor blinkt de aluminium spreekspoel van 150 ohm uit in snelle transiënten en goed gedefinieerde instrumentstaarten voor een pittige dynamiek over het hele frequentiespectrum - een zegen voor audiofielen en gepassioneerde gamers die op een gegeven moment zo veel mogelijk details willen consumeren.

Gerelateerde producten
Sennheiser HD 620SHoofdtelefoon
€ 349,00
Meer nieuwsberichten
David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins zijn verbonden door een gedeelde toewijding aan excellentie en tijdloze elegantie.

Meer informatie
Introductie van de Triangle Capella

Introductie van de Triangle Capella

De Triangle Capella is een alles-in-één systeem met ongelooflijke prestaties, dat elke muziek reproduceert met een enorme energie en verfijnde finesse.

Meer informatie
Terug naar boven.