Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Goldkabel

Goldkabel

De hoogwaardige kabelproducten van het Duitse Goldkabel worden in eigen land vervaardigd en zijn het resultaat van continue innovatie in prestatie en design. Bij Goldkabel is het enthousiasme voor muziek en multimedia moeilijk te temmen. Vakmanschap en liefde voor detail vormen de inspiratie om te blijven innoveren, gecombineerd met uitgesproken designs. Met hoogwaardige materialen – waar mogelijk uit landen binnen Europa – en de motivatie om plastic verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk te vermijden, worden milieuoverwegingen niet verwaarloosd. De producten van Goldkabel zijn ingedeeld in de product-series Profi, Edition, Highline en Executive.
4K én 8K HDMI

4K én 8K HDMI

HDMI-kabels zijn onmisbaar in de huidige tijd waar razendsnelle informatieoverdracht niet snel genoeg kan. De HDMI-kabels van Goldkabel zijn uiterst doeltreffend in het overdragen van informatie, in 4K en 8K voor resoluties tot 10K. De vergulde maatstekkers en PVC of textiel-geweven mantels zijn van hoge kwaliteit en de variatie in kabellengtes is zeer ruim. Goldkabel HDMI-kabels zijn verkrijgbaar met HDMI A en Micro HDMI pluggen.

Uitgebreid aanbod digitale en analoge kabels

Uitgebreid aanbod digitale en analoge kabels

Goldkabel heeft een zeer gevarieerd aanbod in Coaxiale, Optische, Cinch, Phono, en XLR-kabels. Van de zeer betrouwbare Goldkabel Profi Cinch met zuivere OFC-koperen geleiders, vergulde contacten en geschuimd polyethylene isolering, tot de uitzonderlijk hoogwaardige Goldkabel Executive Cinch Rhodium met Japans PC-OCC Furukawa koper, een geweven polyester-mantel en high-end rhodium contacten. De kabels van Goldkabel zijn ontworpen met zowel aandacht voor signaalverwerking als ook voor uitstekende afscherming en duurzaamheid.

Luidsprekerkabels

Luidsprekerkabels

De luidsprekerkabels van Goldkabel zijn zowel ongemonteerd verkrijgbaar als ook gemonteerd in Single-Wire-, Bi-Wire- en Bi-Amping. Gemonteerde luidsprekerkabels van Goldkabel hebben hoogwaardige vergulde of gerodineerde banaanpluggen en zijn voorzien van een gevlochten nylon- of polyester-mantel. Goldkabel luidsprekerkabels hebben verschillende opties in lengte en diameter.

Stroomvoorziening

Stroomvoorziening

Stekkerdozen en stroomkabels van Goldkabel zijn ontworpen voor gemak, snelheid en vermogen. Zo zijn stekkerdozen eenvoudig te bevestigen aan de muur en zorgt de met koper gevlochten geleiding voor consistente hoge snelheden. De stroomkabels met C15, C17 of C19 koppelingen zijn eveneens met koper gevlochten en voorzien van een flexibele mantel van PVC of een sterke polyester-geweven mantel.

Maatwerk

Maatwerk

Kabels van Goldkabel zijn vaak op maat verkrijgbaar.

De juiste lengte van een kabel is belangrijk voor zowel de prestaties als een discrete aanblik. Een kabel die te lang of te kort is werk je moeilijker weg. Veel producten van Goldkabel zijn daarom op maat verkrijgbaar. Luidsprekerkabels zijn ongemonteerd per meter verkrijgbaar, als ook gemonteerd met banaanplug.

Gerelateerde producten
GOLDKABEL Chorus Single-WireLuidsprekerkabel
€ 259,00
GOLDKABEL Profi XLR StereoInterlink
€ 109,00
GOLDKABEL Highline Cinch MKIIIInterlink
€ 229,00
GOLDKABEL Edition FilterbarNetfilter
€ 449,00 € 349,00
Meer nieuwsberichten
Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

De nieuwe Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties. Bekijk hier alle informatie.

Meer informatie
Subwoofer Show

Subwoofer Show

Bij Stassen Hifi staat 29 oktober in het teken van subwoofers. In 10 verschillende ruimtes worden subwoofers gedemonstreerd van de merken REL, SVS en JL Audio.

Meer informatie
Terug naar boven.