Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Focal Theva Serie

Focal Theva Serie

Focal heeft de opvolger gepresenteerd van de Chora serie genaamd Theva. Een nieuwe serie luidsprekers die puur hifi-geluid, design en toegankelijkheid met elkaar combineren. Focal, dat bekend staat om zijn savoir-faire in geluid, brengt direct 6 nieuwe modellen uit in deze serie.
Afwerking

Afwerking

Vooral de afwerking heeft bijzonder veel aandacht gekregen en is een duidelijke stap vooruit. De nieuwe kleuren sluiten aan bij de huidige trends op het gebied van interieurstyling. Zwart, Dark Wood en Light Wood afwerkingen zorgen dat elke kamer tot leven komt. De behuizingen zijn compacter geworden, terwijl de frontpanelen voor een elegante afwerking zorgen en de producten nog robuuster maken

Dolby Atmos

Dolby Atmos

Een van de modellen is de Focal Theva N3-D. Deze luidspreker is uitgerust met een Dolby Atmos module bovenop de luidspreker om zo de ruimtelijke ervaring van het geluid enorm te verbeteren.

Theva N1, N2 & N3

Theva N1, N2 & N3

Met Theva heeft Focal een complete serie gecreëerd voor alle omstandigheden. De Theva N1 is de compacte boekenplankluidspreker. De Theva N2 de nieuwe 3-weg vloerstaande luidspreker met een ultraslank profiel. De Theva N3 is de tijdloze 3-weg vloerstaande luidspreker.

Theva N3-D, Center & Surround

Theva N3-D, Center & Surround

De Theva N3-D, de luidspreker die in staat is om sensationeel Dolby Atmos-geluid mogelijk te maken. En niet te vergeten de Theva Center voor een kristalheldere filmdialoog en de Theva Surround, de luidspreker voor ruimtelijk geluid.

Bijpassende stands

Bijpassende stands

Er zijn tegelijk ook nieuwe stands uitgebracht voor de Theva N1 en Theva Center.

Deze stands zijn ook geschikt voor de Focal Vestia N1 en Vestia Center luidsprekers

Gerelateerde producten
Focal Theva N3-DLuidspreker
€ 999,00
Focal Theva N3Luidspreker
€ 849,00
Focal Theva N2Luidspreker
€ 749,00
Focal Theva N1Luidspreker
€ 359,00
Focal Theva CenterCenter Speaker
€ 399,00
Focal Theva SurroundSurround Speaker
€ 399,00
Meer nieuwsberichten
Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert met trots het nieuwe referentieontwerp voor de Cinema-serie hoogwaardige home cinema AVR's - de Cinema 30.

Meer informatie
Focal Aria Evo X

Focal Aria Evo X

Maak kennis met de Focal Aria Evo X serie luidsprekers.

Meer informatie
Terug naar boven.