Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Focal hoofdtelefoons

Focal hoofdtelefoons

Het Franse merk Focal heeft drie nieuwe hoofdtelefoons toegevoegd aan haar assortiment. De Focal Celestee, de Focal Radiance (Bentley special edition) en de Focal Clear MG.
Focal Celestee

Focal Celestee

De Focal Celestee is een high-end hoofdtelefoon die een elegant ontwerp combineert met opmerkelijke geluidsprestaties. Zo is deze hoofdtelefoon uitgerust met de nieuwste technologieën van Focal waaronder een 40mm aluminium/magnesium “M” vormige luidsprekerdriver die het volledige frequentiebereik voor zijn rekening neemt. Verder zijn de oorschelpen voorzien van een akoestische behandeling om resonanties te voorkomen. Hierdoor heeft de Focal Celestee een uitstekende balans, uitstekende mid-/laagweergave gecombineerd met een nauwkeurig midhoog en hoog waar elke muziekliefhebber van geniet. Wat betreft het design zijn de oorkussens, de hoofdband en oorschelpen marineblauw. Het rooster van de luidsprekerdriver, de kabelconnectoren ringen enzovoort hebben zacht koperen details. Hierdoor wordt een verfijnde chique look gecreëerd. Dankzij de stevige case neemt u de de Focal Celestee overal mee naartoe, hierdoor geniet u waar u dan ook bent van zijn geweldige weergave.

Focal Radiance (Bentley special edition)

Focal Radiance (Bentley special edition)

De Focal Radiance hoofdtelefoon, onder licentie van Bentley Motors, vormt een aanvulling op het assortiment Focal “closed-back” hoofdtelefoons. Met het uiterst verfijnde ontwerp en de mooie materialen die worden gebruikt (volnerfleer, aluminium enz.) is de Focal Radiance uitgerust met de finishing touch van Bentley. Het “Diamant” effect van Bentley is terug te vinden op de hoofdband, het rooster, de oorkussens en bij de kabelconnectoren van de Focal Radiance. Naast de elegante koperen afwerking zijn ook de “Bentley vleugels” terug te vinden op deze hoofdtelefoon. Natuurlijk zit ook de Focal Radiance vol met de nieuwste Focal technologiën om een verbazingwekkende, dynamische luisterervaring te bieden. Ook bij de Radiance is de full-range M” vormige 40mm aluminium/magnesium luidsprekerdriver aan boord. Hierdoor is de bas diep en indrukwekkend, de middentonen zijn gebalanceerd en natuurlijk met “zachte” lineaire hoge tonen. Tot slot wordt ook ook de Focal Radiance met een case geleverd, zelfs in bijpassende kleur. Hierdoor kunt u overal genieten van uw favoriete muziek, thuis of onderweg.

Focal Clear MG

Focal Clear MG

Tot slot de nieuwe Focal Clear MG, dit is een high-end “open-back” hoofdtelefoon welke ook voorzien is van de 40 mm “M” vormige luidsprekerdriver in dit geval gemaakt uit Magnesium. Het voordeel van magnesium is dat het een licht materiaal is met een aanzienlijke dempingsfactor. Dit draagt bij aan een geweldige dynamiek en detail over het volledige frequentiespectrum dit met het behoud van een neutraal en uitgebalanceerd klankbeeld. Naast de geluidskwaliteit is bij de Focal Clear MG ook weer veel aandacht besteed aan het chique en elegante ontwerp. De kastanjekleurige afwerking in combinatie met details van gemixte metalen en het gebruik maken van materialen als leer, aluminium en microvezel maken de Focal Clear MG een waar plaatje. De Focal Clear MG wordt geleverd met twee kabels en een stijlvolle case, kortom alles wat u nodig heeft om te genieten van uw favoriete artiesten in een stille omgeving.

Gerelateerde producten
Focal RadianceHoofdtelefoon
€ 1299,00
Focal CelesteeHoofdtelefoon
€ 999,00
Focal Clear MGHoofdtelefoon
€ 1499,00
Meer nieuwsberichten
Hoogwaardige kabels van Goldkabel

Hoogwaardige kabels van Goldkabel

De eersteklas kabelproducten van het Duitse Goldkabel worden in eigen land vervaardigd en zijn het resultaat van continue innovatie in prestatie en design.

Meer informatie
Triangle Borea Home Theater

Triangle Borea Home Theater

Met de nieuwe Triangle Borea BRA1 Surround Speaker wordt de Borea-serie een volwaardige Home-Theatersysteem. Wij lichten deze reeks van hoogwaardige speakers hier toe.

Meer informatie
Terug naar boven.