Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Devialet

Devialet bestaat slechts 9 jaar, maar heeft in die relatief korte periode flink aan de weg getimmerd. De ruim honderd patenten op zelf ontworpen audio-innovaties geven een goed beeld van Devialets ambitie en focus op innovatie.

De Devialet Phantom

Simpel gezegd is de iconische luidspreker van Devialet, de Phantom, een actieve draadloze speaker met DAC. Deze beschrijving doet echter tekort aan dit knap staaltje techniek.

ADH technologie

Devialet gebruikt in de Phantom een combinatie van analoge (klasse A) en digitale (klasse D) versterking. Deze combinatie van kracht, compactheid, en verfijning is het hart van de luidspreker. Deze technologie heet Devialet ondergebracht op een chip van slechts 1 vierkante centimeter.

Luchtdruk

De woofers van de Devialet Phantom werken onder een hoge druk, waarbij de behuizing hermetisch gesloten is. Hiermee bereikt Devialet dat met een relatief kleine luidspreker zowel een lager frequentieniveau als een vol geluid geproduceerd kan worden.

Design

Het uiterlijk van de Devialet Phantom is futuristisch te noemen. Echter is de vormgeving niet geheel op het uiterlijk gekozen. De vormgeving levert een perfecte aukoestische omgeving voor omnidirectionele homogene geluidsproductie.

Expert Pro

De geïntegreerde versterkers van Devialet zijn, net als de Phantom, volgestopt met nieuwe ontwikkelingen. Er zijn vier modellen waarbij de 130 pro en 220 pro als losse stereoversterkers optreden, en de 440 pro en 1000 pro een Dual Mono contructie hebben.

SAM

Speaker Active Maching, oftewel SAM, past het signaal aan naar de perfecte instellingen voor uw luidsprekers. Ruim 750 type luidsprekers zijn in de Expert Pro versterkers opgeslagen voor een optimaal resultaat.

RAM

Record Active matching past zich aan aan de eigenschappen van uw platenspeler en LP's. Voor vinyl liefhebbers met meerdere platenspelers is dit  zeer handig.

Bediening

Naast SAM en RAM heeft Devialet nog meer slimme technieken gebruikt voor o.a. het tegengaan van interferentie, stabiele streaming, en degelijke updates.
De bediening van de Devialet Expert Pro versterkers gebeurt op twee manieren. Via de speciale Spark App en via de prachtige afstandsbediening. Deze afstandsbediening ziet er niet alleen goed uit, hij reageert ook altijd snel. Met een latentie van <3ms en omnidirectionele zending.

 

 

Devialet Phantom & Expert Pro

Devialet
Devialet
Devialet
Devialet
Devialet Phantom

Devialet Phantom

De 750 Watt Phantom is hét icoon van Devialet. Deze zeer bijzondere luidspreker verbaasd menig muziekliefhebber met zijn prachtige geluidsbeeld.

Devialet Phantom Silver

Devialet Phantom Silver

De Devialet Phantom Silver maakt het mogelijk om de muziek die u al duizend maal gehoord heeft opnieuw te ontdekken. Het zeer zuivere geluid zonder ruis, verzadiging, of vervorming is een lust voor het oor.

Devialet Phantom Gold

Devialet Phantom Gold

De Devialet Phantom Gold is met 4500 Watt vermogen een zeer krachtige draadloze luidspreker en acht maal zo sterk als de reguliere phantom. De geleverde 108 decibel fysieke impact is te vergelijken met een live Rock concert.

Devialet 130 Pro

Devialet 130 Pro

De Devialet 130 PRO geïntegreerde versterker is een prachtige toegangspoort naar de audiofiele wereld. Alle exclusieve Devialet technologieën en innovaties uit de Expert Pro serie zijn ook aanwezig bij dit instapmodel van de serie.

Devialet 220 pro

Devialet 220 pro

De Devialet 220 Pro levert met 2x 220 Watt RMS meer vermogen dan het instapmodel van de serie. Als onderdeel van deze Expert Pro serie is de Devialet 220 pro van alle Devialet innovaties voorzien. U kunt zelfs naar wens meerdere 220 pro's aan elkaar koppelen.

Devialet 1000 Pro

Devialet 1000 Pro

Het vlaggenschip van de Expert Pro serie, de 1000 Pro, noemt Devialet een waar audiofiel icoon. Dit ultieme Expert Pro serie model stelt 2x1000 Watt Dual-mono vermogen in dienst van muziek.