Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Q Acoustics Concept Series

Q Acoustics Concept Series

De Concept Series van Q Acoustics is uitgebreid met drie nieuwe modellen. Een boekenplankspeaker, centerspeaker en vloerstaander, die de Q Acoustics stereo- en home cinema-experience nieuw elan geven. Q Acoustics heeft met deze recente nieuwe aanvulling een serieuze home-theater-lijn neergezet in verschillende klassen maar met de onmiskenbare elegantie, stijl en hoogwaardig audiogeluid in de puurst mogelijke vorm. Met de toevoeging van de drie nieuwe speakers, de Concept 30 standmount luidspreker, Concept 50 vloerstaander luidspreker en Concept 90 center speaker, heeft de Q Acoustics Concept Series nu een totaal van vijf hoogwaardige high-end luidsprekers.
Q Acoustics Concept 30 boekenplank model

Q Acoustics Concept 30 boekenplank model

De meest compacte speaker in de serie heeft een integraal akoestisch ontwerp om resonanties te verminderen vanuit de mechanische structuur van de kast. Voorzien van een 125 millimeter mid- en basdriver en een 25 millimeter tweeter, die hermetisch is afgesloten en mechanisch geïsoleerd van de baffle voor een lagere crossover en zo goed als verwaarloosbare vervorming. De crossover is op de isolatiebasis gemonteerd en blijft daardoor vrij van trillingen en geluidsinvloeden, en weg van de elektromagnetische invloed van de drivers. De Q Acoustics Concept 30 komt evenals alle andere luidsprekers in de Concept Series met Bi-wiring aansluitingsmogelijkheden.

Q Acoustics Concept 50 vloerstaander

Q Acoustics Concept 50 vloerstaander

De nieuwe vloerstaander van de Concept Series van Q Acoustics is zeer geschikt voor grotere ruimtes. De kast is ontworpen met de bedoeling zo stil mogelijk te zijn, onder andere met Gelcore en Point to Point technologie om de kast stijf te houden met verstevigingen in de binnenste gevoelige delen van de kast, en niet-uithardende gel in te klemmen tussen twee afzonderlijke lagen voor het verdrijven van hoogfrequente trillingen. De Concept 50 heeft uitzonderlijk gecontroleerd vermogen met aandrijfunits die zijn bevestigd aan een stijve aluminium plaat voor akoestische demping en ontkoppeling. Het resultaat is een zeer gefocust geluidsbeeld en een zeer complete holografische soundstage.

Q Acoustics Concept 90 Center Speaker

Q Acoustics Concept 90 Center Speaker

De nieuwe center speaker in de Concept Series is de perfecte aanvulling voor home-cinema configuraties in combinatie met de Concept luidsprekers. De Concept 90 heeft twee 125 millimeter mid- en basdrivers aan weerszijden van een 25 millimeter dome tweeter, voorzien van dezelfde afgesloten en ontkoppelde behuizing en isolatiebasis als de Concept 30 en 50. De center speaker speelt in home-cinemaopstellingen een cruciale rol om realistisch surroundsound weer te geven door zowel het rechter- en linker-kanaal te ondersteunen als ook een dynamisch dialoogbeeld te creëren. De center speaker is voorzien van anti-resonantietechnologieën om gecontroleerd een hoogwaardige kijk- en luisterervaring te garanderen. Net als alle andere nieuwe Concept luidsprekers van Q Acoustics is de Concept 90 voorzien van een stijlvolle afwerking in wit, zwart of zilver.

Home Cinema uitbreiding

Home Cinema uitbreiding

Met deze volwaardige lijn in luidsprekers en een center speaker is de Q Acoustics Concept Series home-cinema-ready. Complementair voor deze configuraties is de Q Acoustics Q B12 subwoofer, waarmee een 3.1, 5.1 of 7.1 home cinema setup kan worden gecreëerd.

De Q Acoustics Q B12 maakt de home-cinema-surroundweergave compleet door meer kracht toe te voegen aan de laagste frequenties. Met 220 watt en een 305 millimeter hoge excursie basdriver kunnen de luidsprekers worden ontzien zodat deze zich kunnen richten op de midden- en hogere frequenties. De subwoofer zorgt voor een uitstekende laagfrequente basis met zeer hoge responsiviteit en onnavolgbare prestaties. De Q B12 is voorzien van verstelbare spikes en rubberen doppen voor eenvoudige plaatsing op elke vloersoort. Maak de home-cinema-experience compleet en onvergetelijk met de Q Acoustics Concept Series en de Q Acoustics Q B12 subwoofer.

Gerelateerde producten
Q Acoustics Concept 30Luidspreker
€ 1199,00
Q Acoustics Concept 50Luidspreker
€ 2599,00
Q Acoustics Concept 300Luidspreker
€ 2149,00
Q Acoustics Concept 500Luidspreker
€ 2999,00
Q Acoustics Concept 90Center Speaker
€ 849,00
Q Acoustics Q B12Subwoofer
€ 699,00
Meer nieuwsberichten
Bowers & Wilkins introduceert de 700 series S3 Signature lijn

Bowers & Wilkins introduceert de 700 series S3 Signature lijn

Maak kennis met de Bowers & Wilkins 700 S3 Signature lijn.

Meer informatie
Triangle introduceert de Borea BR10

Triangle introduceert de Borea BR10

Triangle introduceert de Triangle Borea BR10, het nieuwe vlaggenschip in het Borea-assortiment.

Meer informatie
Terug naar boven.