Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins zijn verbonden door een gedeelde toewijding aan excellentie en tijdloze elegantie. Davids verfijnde smaak en het streven van Bowers & Wilkins naar perfectie, vormen een buitengewone combinatie van stijl en geluid. Muziek speelt een belangrijke rol in het drukke leven van David en Bowers & Wilkins zorgt ervoor dat hij het hoge niveau van prestaties en stijl ervaart dat hij gewend is, waar hij ook is en wat hij ook doet.
B&W PX8

B&W PX8

De Bowers & Wilkins PX8 is de ultieme draadloze over-ear hoofdtelefoon. Met een combinatie van uitzonderlijke prestaties, hoogwaardige materialen, intelligente technologie en slimme functies, biedt de PX8 een eersteklas audiobeleving. De nauwkeurig geplaatste Carbon Cone drivers verminderen vervorming en zorgen voor ongeëvenaarde helderheid en realisme. Bovendien maakt de PX8 gebruik van aptX™ Adaptive draadloze technologie voor 24-bit hoge-resolutie geluidskwaliteit van geschikte streamingdiensten. Met 30 uur luisterplezier na één keer opladen en Bowers & Wilkins’ eigen ruisonderdrukkingstechnologie is de PX8 een hoofdtelefoon die net zo bijzonder is als hij klinkt.

Gerelateerde producten
Bowers & Wilkins PX8 McLaren EditionHoofdtelefoon
€ 799,00
Bowers & Wilkins PX8Hoofdtelefoon
€ 490,00
Meer nieuwsberichten
Introductie van de Triangle Capella

Introductie van de Triangle Capella

De Triangle Capella is een alles-in-één systeem met ongelooflijke prestaties, dat elke muziek reproduceert met een enorme energie en verfijnde finesse.

Meer informatie
Introductie van de Sennheiser HD 620S

Introductie van de Sennheiser HD 620S

Maak kennis met de nieuwe Sennheiser HD 620S, een gesloten hoofdtelefoon die open klinkt.

Meer informatie
Terug naar boven.