Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Reavon UBR-X200

Blu-Ray Speler

De Reavon UBR-X200 is een universele disc-speler voor hoogwaardige audio- en videoprestaties. Met ondersteuning voor onder meer Ultra HD Blu-ray weet deze speler tot vier... Verder lezen

€ 1799,00 per stuk en incl. BTW.

Reavon UBR-X200 eerst beluisteren voordat u koopt? Maak een luisterafspraak.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Reavon dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Reavon UBR-X200

Type Speler Universele Disc-speler
Weergave Ultra HD Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, SACD en verscheidene muziek- en audiobestanden zoals FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV, M2TS, of externe USB/DLNA.
Uitgangen

HDMI 1 Out for Audio/Video
HDMI 2 for Audio Only Digital Coaxial Out
Digital Optical Out
USB In (1 USB 2.0 Front, 1 USB 3.0 Rear)
Ethernet
RS-232C
Analogue Audio Out Stereo (RCA Unbalanced, XLR Balanced)
Analogue Audio Out 7.1/5.1

Afmetingen (H x B x D) 85 x 430 x 300mm
Gewicht 6.8Kg
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Reavon UBR-X200

De Reavon UBR-X200 is een universele disc-speler voor hoogwaardige audio- en videoprestaties. Met ondersteuning voor onder meer Ultra HD Blu-ray weet deze speler tot vier keer de resolutie van 1080p full HD te realiseren. De Reavon UBR-X200 is compatibel met Dolby Vision dat een uitzonderlijke HDR-technologie met hoog contrast en buitengewone kleuren en helderheid weergeeft. Een hoogwaardige Texas Instrument Burr Brown Audio PCM1690 DAC wordt gebruikt om audiofiel geluid te produceren. Het chassis is voorzien van een 3 millimeter dikke stalen plaat Rigid Under Base om mechanisch bewegingsgeluid van de BD-drive te minimaliseren voor een stijve en geluidsarme structuur.

De Reavon UBR-X200 wordt aangedreven door een ringkerntransformator met een lage elektromagnetische flux en een laag geluidsniveau, wat resulteert in zuivere en nauwkeurige geluidsweergaves. De universele schrijfspeler kan optische schijven afspelen, waaronder Ultra HD Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, SACD en verscheidene muziek- en audiobestanden zoals FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV en M2TS. Ook afspelen van een externe USB of DLNA behoort tot de opties. De Reavon UBR-X200 is voorzien van een zwarte aluminium geborstelde finish.

Awards van de Reavon UBR-X200

EISA Award

Reviews van de Reavon UBR-X200

Heeft u ervaring met de Reavon UBR-X200? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Reavon UBR-X200

Heeft u ervaring met de Reavon UBR-X200? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Reavon UBR-X200
Ultra HD Blu-ray spelers van Reavon
Ultra HD Blu-ray spelers van Reavon
De universele discspelers van Reavon zijn ultra stil, stevig en voorzien in hoogwaardige audiofiele geluidsweergave. Geselecteerd voor de fans van fysieke home cinema media.

Het Franse Reavon maakt universele 4K Ultra HD universele spelers voor alle soorten discs, uitermate geschikt voor de liefhebbers met fysieke film- en muziekcollecties. De prestaties van de spelers zijn ongekend in snelheid en audio- en videoweergaves. De twee discspelers van het merk zijn voorzien van hoogwaardige componenten, waaronder een Burr-Brown DAC en high-end main circuit boards voor hoge S/N ratio. Beide spelers zijn voorzien van een ruim aanbod aan vergulde analoge audio-uitgangen en uitstekende ondersteuning van muzieksurroundformats.

Meer informatie
Terug naar boven.