Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Reavon UBR-X100

Blu-Ray Speler

De Reavon UBR-X100 is een universele disc-speler die voorziet in hoogwaardige audio- en videoprestaties. Hij ondersteunt onder meer Ultra HD Blu-ray, met vier keer de res... Verder lezen

€ 899,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Reavon dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Reavon UBR-X100

Type Speler Universele Disc-speler
Weergave Ultra HD Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD en verscheidene muziek- en audiobestanden zoals FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV, M2TS, of externe USB/DLNA.
Uitgangen

HDMI 1 Out for Audio/Video
HDMI 2 for Audio Only
Digital Coaxial Out
Digital Optical Out
USB In (1 USB 2.0 Front, 1 USB 3.0 Rear)
Ethernet

Afmetingen (H x B x D) 85 x 430 x 300mm
Gewicht 6,2Kg
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Reavon UBR-X100

De Reavon UBR-X100 is een universele disc-speler die voorziet in hoogwaardige audio- en videoprestaties. Hij ondersteunt onder meer Ultra HD Blu-ray, met vier keer de resolutie van 1080p Full HD, evenals Blu-ray 3D, dvd, CD- en muziek- video- en audiobestanden waaronder FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV en M2TS. Ook inhoud vanaf een externe harde schijf kan met de Reavon UBR-X100 worden afgespeeld. Ook ondersteunt is Dolby Vision dat uitzonderlijke HDR-beeldtechnologie biedt met buitengewone kleuren en contrasten.

De Reavon UBR-X100 heeft dubbele HDMI-uitgangen en een SDR/HDR Preset Mode. Een 1,6 millimeter dikke chasisbasis wordt versterkt door een 3 millimeter dikke stalen plaat om het mechanische bewegingsgeluid van de BD-drive te minimaliseren, dat zorgt voor een geluidsarme en stijve structuur. De Reavon UBR-X100 is verkrijgbaar in zwarte afwerking.

Awards van de Reavon UBR-X100

Hi-Fi-Ru | Recommended

Reviews van de Reavon UBR-X100

Heeft u ervaring met de Reavon UBR-X100? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Reavon UBR-X100

Heeft u ervaring met de Reavon UBR-X100? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Reavon UBR-X100
Ultra HD Blu-ray spelers van Reavon
Ultra HD Blu-ray spelers van Reavon
De universele discspelers van Reavon zijn ultra stil, stevig en voorzien in hoogwaardige audiofiele geluidsweergave. Geselecteerd voor de fans van fysieke home cinema media.

Het Franse Reavon maakt universele 4K Ultra HD universele spelers voor alle soorten discs, uitermate geschikt voor de liefhebbers met fysieke film- en muziekcollecties. De prestaties van de spelers zijn ongekend in snelheid en audio- en videoweergaves. De twee discspelers van het merk zijn voorzien van hoogwaardige componenten, waaronder een Burr-Brown DAC en high-end main circuit boards voor hoge S/N ratio. Beide spelers zijn voorzien van een ruim aanbod aan vergulde analoge audio-uitgangen en uitstekende ondersteuning van muzieksurroundformats.

Meer informatie
Terug naar boven.