Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Breng je muziek naar buiten met Klipsch

Breng je muziek naar buiten met Klipsch

Maak kennis met de buiten-luidsprekers en buiten-subwoofers van Klipsch. Klipsch buiten-luidsprekers zijn ontworpen om elk moment van het jaar ongelooflijke akoestische helderheid te leveren. Regen of zonneschijn, sneeuw of ijzel - deze luidsprekers vullen je buitenruimte met verbluffend geluid. Klipsch heeft een breed assortiment buiten luidsprekers.
Klipsch Pro-T serie

Klipsch Pro-T serie

De Klipsch Pro-T buiten satelliet luidsprekers zijn ontworpen om krachtig en gedetailleerd geluid te leveren in grotere buitenruimtes. Deze luidsprekers maken gebruik van dezelfde hoogwaardige akoestische ontwerpprincipes als de legendarische binnen producten van Klipsch. Voorbeelden zijn de Klipsch Pro-650T-LS en de Klipsch Pro-500T-LS.

Klipsch AW-serie

Klipsch AW-serie

De Klipsch AW-serie buiten-luidsprekers zijn ontworpen om krachtig en gedetailleerd geluid te leveren in alle weersomstandigheden. Deze luidsprekers zijn stevig, weerbestendig en de bijgeleverde componenten kunnen ook tegen allerlei weersomstandigheden. Voorbeelden zijn de Klipsch AW-400, Klipsch AW-525 en de Klipsch AW-650.

Klipsch Pro Rock serie

Klipsch Pro Rock serie

Klipsch rock luidsprekers zijn ontworpen om krachtig en gedetailleerd geluid te leveren in een weerbestendige behuizing die opgaat in je buitenomgeving. Voorbeelden zijn de Klipsch AWR-650-SM en de Klipsch Pro-650T-RK.

Klipsch Rock Subwoofers

Klipsch Rock Subwoofers

Klipsch rock subwoofers zijn ontworpen om krachtig en gedetailleerd laag te leveren in een weerbestendige behuizing die opgaat in je buitenomgeving. Een voorbeeld van een Klipsch rock subwoofer is de Klipsch PRO-10SW-RK

Klipsch landschap subwoofers

Klipsch landschap subwoofers

De Klipsch landschap subwoofers zijn speciaal ontworpen voor grote buitenruimtes. Door hun ondergrondse ontwerp produceren ze aardverschuivende lage frequenties terwijl ze naadloos opgaan in elke landschapsomgeving.

De subwoofers zijn gebouwd om elk weertype te weerstaan en kan je tuin transformeren in een amfitheater voor alle seizoenen. Voorbeelden zijn de Klipsch Pro-12SW-LS en de Klipsch Pro-10SW-LS.

Gerelateerde producten
Klipsch Pro-650T-LSLuidspreker
€ 599,00
Klipsch Pro-650T-RKLuidspreker
€ 549,00
Klipsch AWR-650-SMLuidspreker
€ 399,00
Klipsch AW-650Luidspreker
€ 549,00
Klipsch Pro-12SW-LSSubwoofer
€ 2299,00
Klipsch Pro-10SW-RKSubwoofer
€ 1199,00
Meer nieuwsberichten
Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert met trots het nieuwe referentieontwerp voor de Cinema-serie hoogwaardige home cinema AVR's - de Cinema 30.

Meer informatie
Focal Aria Evo X

Focal Aria Evo X

Maak kennis met de Focal Aria Evo X serie luidsprekers.

Meer informatie
Terug naar boven.