Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Breng je muziek naar buiten met Klipsch

Breng je muziek naar buiten met Klipsch

Maak kennis met de buiten-luidsprekers en buiten-subwoofers van Klipsch. Klipsch buiten-luidsprekers zijn ontworpen om elk moment van het jaar ongelooflijke akoestische helderheid te leveren. Regen of zonneschijn, sneeuw of ijzel - deze luidsprekers vullen je buitenruimte met verbluffend geluid. Klipsch heeft een breed assortiment buiten luidsprekers.
Klipsch Pro-T serie

Klipsch Pro-T serie

De Klipsch Pro-T buiten satelliet luidsprekers zijn ontworpen om krachtig en gedetailleerd geluid te leveren in grotere buitenruimtes. Deze luidsprekers maken gebruik van dezelfde hoogwaardige akoestische ontwerpprincipes als de legendarische binnen producten van Klipsch. Voorbeelden zijn de Klipsch Pro-650T-LS en de Klipsch Pro-500T-LS.

Klipsch AW-serie

Klipsch AW-serie

De Klipsch AW-serie buiten-luidsprekers zijn ontworpen om krachtig en gedetailleerd geluid te leveren in alle weersomstandigheden. Deze luidsprekers zijn stevig, weerbestendig en de bijgeleverde componenten kunnen ook tegen allerlei weersomstandigheden. Voorbeelden zijn de Klipsch AW-400, Klipsch AW-525 en de Klipsch AW-650.

Klipsch Pro Rock serie

Klipsch Pro Rock serie

Klipsch rock luidsprekers zijn ontworpen om krachtig en gedetailleerd geluid te leveren in een weerbestendige behuizing die opgaat in je buitenomgeving. Voorbeelden zijn de Klipsch AWR-650-SM en de Klipsch Pro-650T-RK.

Klipsch Rock Subwoofers

Klipsch Rock Subwoofers

Klipsch rock subwoofers zijn ontworpen om krachtig en gedetailleerd laag te leveren in een weerbestendige behuizing die opgaat in je buitenomgeving. Een voorbeeld van een Klipsch rock subwoofer is de Klipsch PRO-10SW-RK

Klipsch landschap subwoofers

Klipsch landschap subwoofers

De Klipsch landschap subwoofers zijn speciaal ontworpen voor grote buitenruimtes. Door hun ondergrondse ontwerp produceren ze aardverschuivende lage frequenties terwijl ze naadloos opgaan in elke landschapsomgeving.

De subwoofers zijn gebouwd om elk weertype te weerstaan en kan je tuin transformeren in een amfitheater voor alle seizoenen. Voorbeelden zijn de Klipsch Pro-12SW-LS en de Klipsch Pro-10SW-LS.

Gerelateerde producten
Klipsch Pro-650T-LSLuidspreker
€ 599,00
Klipsch Pro-650T-RKLuidspreker
€ 549,00
Klipsch AWR-650-SMLuidspreker
€ 399,00
Klipsch AW-650Luidspreker
€ 549,00
Klipsch Pro-12SW-LSSubwoofer
€ 2299,00
Klipsch Pro-10SW-RKSubwoofer
€ 1199,00
Meer nieuwsberichten
Marantz inruil actie

Marantz inruil actie

Marantz bestaat 70 jaar. Profiteer nu van de Marantz inruil actie en verbeter uw geluidservaring met Marantz.

Meer informatie
Luistershow op 14 en 15 oktober bij Stassen Hifi

Luistershow op 14 en 15 oktober bij Stassen Hifi

Stassen Hifi zal op zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober 2023 een luistershow organiseren in Tegelen waar o.a. de merken Audio Note, Riviera en AVM te beluisteren zijn.

Meer informatie
Terug naar boven.