Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Bowers & Wilkins 800 Series Signature

Bowers & Wilkins 800 Series Signature

Maak kennis met de 800 Series Signature van Bowers & Wilkins. De naam 'Signature' is een van de meest illustere en suggestieve woorden in de canon van Bowers & Wilkins. Het wordt alleen spaarzaam en zorgvuldig toegepast. Elk Signature-model heeft zijn eigen unieke identiteit en tegelijkertijd via verschillende gemeenschappelijke draden verbonden met zijn voorganger. Prestaties, uniek, onderscheidend, schoonheid en exclusiviteit zijn kenmerken van de Signature serie.
Perfectie

Perfectie

Vakkundig vervaardigd en geoptimaliseerd voor perfectie. De Signature modellen uit de Bowers & Wilkins 800-serie bouwen voort op de baanbrekende fundamenten van de meest geavanceerde reeks luidsprekers. Verfijnde technologieën, tijdloos design en unieke eigenschappen vormen samen een topluidspreker. De Signature modellen uit de Bowers & Wilkins 800-serie zijn luidsprekers als geen ander. Ze zijn het hoogtepunt van de voortdurende toewijding van Bowers & Wilkins aan prestaties en elegantie.

801 D4 Signature

801 D4 Signature

De Bowers & Wilkins 801 D4 Signature is een geoptimaliseerde versie van de Bowers & Wilkins 801 D4. Hij beschikt over zorgvuldig ontwikkelde technologie, een uniek vervaardigd ontwerp en speciale afwerkingen die uitmonden in het toppunt van prestaties. De 801 D4 Signature is het vlaggenschip van de Bowers & Wilkins 800-serie.

Aluminium turbinekop

Aluminium turbinekop

Hoor het geluid, niet de kast. De volledig aluminium turbinekop is een fenomenaal stijve en inerte behuizing voor de cruciale midrange-conus, zorgvuldig gedempt om ongewenste resonanties te voorkomen en ontkoppeld van zowel de basbehuizing als de tweeterbody. Het resultaat? Het meest realistische midrange-geluid tot nu toe.

Aluminium bovenplaat

Aluminium bovenplaat

Elk nieuw Bowers & Wilkins Signature-model uit de 800-serie heeft een aanzienlijk verbeterd kastontwerp met een geheel nieuw, geoptimaliseerd aluminium bovengedeelte voor nog meer stijfheid. Hetzelfde ontwerp biedt ook een perfect bevestigingspunt voor geheel nieuwe leder-details, met luxueus blauw leer voor de Midnight Blue Metallic modellen en luxueus zwart leer voor de California Burl Gloss modellen.

805 D4 Signature

805 D4 Signature

De Bowers & Wilkins 805 D4 Signature stand-mount luidspreker is compact en krachtig. Hij beschikt over volledig geoptimaliseerde technologieën, waaronder die uiterst belangrijke Diamond Dome Tweeter en Solid Body Tweeter-on-top. Het is een bewijs dat klein nog steeds mooi kan zijn.

De nieuwste incarnatie van de iconische solid-body tweeter-on-top heeft een langwerpige vorm met een langer buislaadsysteem en een geheel nieuw ontwerp van het tweeterrooster. Geoptimaliseerd om een nog vrijer en opener geluid met hoge frequenties te produceren. net als voorheen is de zorgvuldig ontkoppelde behuizing gefreesd uit een enkel blok aluminium om resonantie beter te weerstaan.

Gerelateerde producten
Bowers & Wilkins 805 D4 SignatureLuidspreker
€ 6750,00
Bowers & Wilkins 801 D4 SignatureLuidspreker
€ 27500,00
Meer nieuwsberichten
David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins

David Beckham en Bowers & Wilkins zijn verbonden door een gedeelde toewijding aan excellentie en tijdloze elegantie.

Meer informatie
Introductie van de Triangle Capella

Introductie van de Triangle Capella

De Triangle Capella is een alles-in-één systeem met ongelooflijke prestaties, dat elke muziek reproduceert met een enorme energie en verfijnde finesse.

Meer informatie
Terug naar boven.