Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Bowers & Wilkins 700 Signature-lijn

Bowers & Wilkins 700 Signature-lijn

De Signature edities van de Bowers & Wilkins 702 en 705 luidsprekers zijn voorzien van een nieuwe afwerking. Naast de stijlvolle Datuk Gloss finish, is er nu ook de wonderlijke Midnight Metallic Blue. Bowers & Wilkins hebben met de Signature-serie het allerbeste in ontwerp en techniek uit de 700-serie willen overbrengen. Zowel de vloerstaande Bowers & Wilkins 702 Signature als de compactere 705 Signature zijn de ultieme personificatie van de verfijning en perfectionering op de veelzijdige 700 S2-modellen. De Signature optimalisaties zijn voorzien van geluidstransformatietechnologieën uit de 800 Serie Diamond, en de nieuwe Midnight Metallic Blue afwerking heeft directe inspiratie van de iconische Bowers & Wilkins Nautilus luidspreker.
Iconische Tweeter

Iconische Tweeter

De 700 Signature luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn voorzien van de iconische tweeterbehuizing, gefreesd uit een massief blok aluminium. Deze behuizing vormt een akoestische optimalisatie die zowel bijzonder flegmatiek is, en tegelijk ongevoelig voor resonanties. De carbon dome-tweeters binnenin de behuizing zijn speciaal ontworpen voor de 700-serie en bieden een volmaakt en uiterst gedetailleerd geluidsbeeld.

Continuum Driver

Continuum Driver

De lichte, maar zeer stijve en sterke 150 millimeter ontkoppelde Continuum Conus Driver geeft stemgeluid en instrumenten weer met hoge accuraatheid en uiterste precisie. De drivers in de 700 Signature serie zijn ontkoppeld, een technologie dat is overgenomen uit de 800 Diamond-lijn. De ontkoppeling vermindert kleuring en geeft aanzienlijke verbeteringen in helderheid in de middentonen.

Aerofoil Basdrivers

Aerofoil Basdrivers

De Aerofoil Profile-basdrivers van de Bowers & Wilkins 702 Signature hebben een uniek design met een vleugel-achtige vormgeving. Deze biedt een cataleptisch en stijf karakter, resulterend in meer dynamiek en natuurgetrouwe weergaven van de lagere frequenties, voor wanneer dit het hardst nodig is.

Signature Concept

Signature Concept

Het Signature-concept van Bowers & Wilkins gaat terug tot 1991, met de gedachte dat een pragmatische luidspreker best distinctief en exceptioneel mag zijn.

Wat begon met de Silver Signature luidspreker in 1991 ter nagedachtenis aan oprichter John Bowers, is nu aangevuld met twee up-to-date modellen. De Signature-luidsprekers omvatten alles van de desbetreffende standaard lijn, met illustere ontwerpdetails en die niet beschikbaar zijn op reguliere modellen in de 700-serie, waaronder een prachtige Datuk Gloss-fineer met zeven laklagen die zorgen voor de unieke glanseigenschappen. En nu is daar sinds deze maand de op de iconische Nautilus luidspreker gebaseerde Midnight Blue Metallic lak aan toegevoegd, onderscheidend en nieuwe vertegenwoordiger van de Signature-lijn en de identiteit van Bowers & Wilkins.

Gerelateerde producten
Bowers & Wilkins 705 SignatureLuidspreker
€ 1700,00
Bowers & Wilkins 702 SignatureLuidspreker
€ 2999,00
Bowers & Wilkins Nautilus PrestigeLuidspreker
Prijs op aanvraag
Bowers & Wilkins Stav24 S2Luidspreker Standaard
€ 199,00
Meer nieuwsberichten
Audiofiele hoofdtelefoons van Sennheiser

Audiofiele hoofdtelefoons van Sennheiser

Zeer hoogwaardige hoofdtelefoons van Sennheiser, ontworpen met de fijnste materialen en technologieën voor absoluut ongeëvenaarde prestaties.

Meer informatie
Focal 1000 Series inbouwluidsprekers

Focal 1000 Series inbouwluidsprekers

De Focal 1000 custom integration luidsprekers zijn ontworpen voor gebruik als hoogwaardige inbouwspeakers in home cinema configuraties. Lees er hier meer over.

Meer informatie
Terug naar boven.