Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Bluesound Pulse Soundbar +

Bluesound Pulse Soundbar +

De bestaande Bluesound Pulse Soundbar 2i is door de fabrikant herzien en opnieuw uitgebracht als Bluesound Pulse Soundbar +. Deze nieuwe soundbar is voorzien van next-gen-functies waaronder een 3D audio engine, ondersteuning voor Dolby Atmos, eenvoudige bediening via het aanraakscherm en nog veel meer. De Bluesound Pulse Soundbar + kan natuurlijk samenwerken met alle andere Bluesoundproducten. Deze soundbar is leverbaar in een witte of zwarte uitvoering.
Geschikt voor Dolby Atmos

Geschikt voor Dolby Atmos

De in 2019 op de markt gekomen Bluesound Pulse Soundbar 2i wordt geheel vervangen door de Bluesound Pulse Soundbar + en is onderdeel van de krachtige Bluesound familie van het Canadese merk. De Bluesound Pulse Soundbar + is ontworpen om perfect onder een televisie te passen. Deze Soundbar kan middels de bijgeleverde beugel aan de muur worden bevestigd of middels de standaardvoeten op een kast of ander meubel worden geplaatst. Als we de eerste en laatste versie met elkaar vergelijken kunnen we waarnemen dat het nodige is verbeterd en toegevoegd.

Volledig nieuwe geluidservaring

Volledig nieuwe geluidservaring

Volgens de makers biedt de Bluesound Pulse Soundbar + een volledig nieuwe geluidservaring, dit doormiddel van de compleet herontwerpen audioketen met geavanceerde DSP-verwerking. De nieuwe soundbar ondersteunt nu ook 3D-audio van Dolby Atmos. Door middel van de 24-bits audioverwerking worden 8 drivers aangestuurd met een totaal versterkervermogen van 120 Watt.

Connectie mogelijkheden

Connectie mogelijkheden

Een scala aan connectieve mogelijkheden middels draadloze en bekabelde opties. Denk hierbij aan onder andere USB, Toslink, RCA, tweeweg aptX HD Bluetooth, Apple Airplay 2, HDMI eARC en natuurlijk het Bluesound muziekstreamingssysteem welke te bedienen is via de BluOS app.

Handsfree bediening

Handsfree bediening

Handsfree bediening is mogelijk middels de stemassistenten van Google, Amazon en Apple. Verder is de Bluesound Pulse Soundbar + de bedienen middels de touchknoppen op het voorpaneel maar uiteraard ook via de BluOS app. Daarnaast is het ook mogelijk de afstandsbediening van uw tv te gebruiken voor de basisfunctionaliteiten. Tot slot werk Bluesound ook samen met besturingssystemen zoals Lutron, Creston, RTI, Elan en andere.

Laagweergave uit te breiden middel de Bluesound Pulse SUB +

Laagweergave uit te breiden middel de Bluesound Pulse SUB +

Volgens Bluesound kan de Bluesound Pulse Soundbar + zelf al aardig wat lage frequenties produceren

Als u nog meer laagweergave zoekt kan hij gecombineerd worden met de Bluesound Pulse SUB + om zo nog diepere soundscapes te realiseren. Voor een volledige surroundervaring kan een paar Bluesound Pulse Flex 2i luidsprekers worden toegevoegd als surroundkanalen om zo een volledig draadloos Dolby Surround Systeem te creëren.

Gerelateerde producten
Bluesound Pulse SUB +Subwoofer
€ 849,00
Bluesound Pulse Soundbar +Soundbar
€ 999,00
Meer nieuwsberichten
Upgrade voor AV-Versterkers van Marantz en Denon

Upgrade voor AV-Versterkers van Marantz en Denon

Marantz en Denon komen met een upgrade voor de vlaggenschepen: Marantz AV8805 en de Denon AVC-X8500H.

Meer informatie
Void Acoustics Air-serie

Void Acoustics Air-serie

Void Acoustics combineert met de Air-serie uitzonderlijke esthetiek en extreme muzikaliteit, met een reeks van unieke hoogwaardige luidsprekers en subwoofers.

Meer informatie
Terug naar boven.