Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bluesound

Bluesound is de laatste digitale audio innovatie. Door middel van 4 producten kan er voor elke ruimte een passende oplossing gecreëerd worden, elk met een compleet nieuwe manier van muziek afspelen. De producten van Bluesound werken via uw thuisnetwerk en kunnen zowel bedraad als draadloos muziek streamen. Deze muziek kan via uw PC of NAS in uw netwerk aangeboden worden of via internet, met talloze internetradio zenders en online muziekdiensten zoals Spotify en WiMP.

De bediening van het Bluesound systeem gebeurt via een gratis te downloaden App op uw smartphone of tablet. Deze is beschikbaar voor zowel iOS als Android en biedt een uitgebreide functionaliteit. De Bluesound producten zijn voorzien van een hoogwaardige Digitaal/Analoog omzetting, tot 24bit/192kHz ondersteunend. Ook is een USB aansluiting voorzien, om muziek te kunnen spelen van harde schijf of USB-stick.

Met het Bluesound systeem is elke ruimte in uw huis te vullen met de muziek naar keuze, of meerdere ruimtes tegelijk. De Node is bedoeld om te combineren met een reeds aanwezig audio-systeem, deze speler brengt de Bluesound functionaliteit naar bijvoorbeeld uw hoogwaardige Hifi installatie. Wanneer u in een kamer direct luidsprekers wilt aansturen is de Powernode de oplossing. Met 2 x 90 Watt bij 4 Ohm is de Powernode in staat om niet alleen inbouwluidsprekers maar ook zeker vloerstaande modellen aan te sturen.

Een alles-in-één oplossing heeft u met de Pulse, deze netwerkspeler is compleet met ingebouwde luidsprekers en behoeft dus enkel netspanning om te kunnen streamen en afspelen. Als laatste biedt Bluesound nog de Vault, die een opslag mogelijk maakt van uw eigen muziekbibliotheek. Met het ingebouwde CD-loopwerk en harde schijf van 1 TB kunt u een grote collectie muziek vastleggen in een hoge kwaliteit.

Terug naar boven.