Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Ad Notam

Ad Notam is de absolute marktleider als het gaat om LED Mirror of LED Glas tv’s, ze zijn een lust voor het oog. Een Ad Notam tv wordt perfect geïntegreerd in het glas of de spiegel. In combinatie met de geavanceerde techniek uit zich dit in een fraai en feilloos werkende tv. Het glas is leverbaar in vrijwel elke RAL kleur. Ad Notam levert naast de glas tv’s ook vier verschillende Mirror tv’s waaronder twee Magic Mirror’s. Bij deze Magic Mirror’s is de televisie niet of nauwelijks zichtbaar wanneer het beeld uit staat. De nieuwste Magic Miror tv van Ad Notam geeft 30% meer beeld. Dankzij het strakke design zijn architecten gek op deze tv’s, het is echt een tv voor iemand die iets anders wil.

Maatwerk & aanbod
Een Ad Notam tv is een stuk maatwerk, het glas of de spiegel is leverbaar tot een maximale afmeting van 3200 x 2000 mm. Qua televisies is er een aanbod uit 10 verschillende LED panels. Ze zijn er in de formaten van 13.3 tot en met 84 inch. Dit aanbod maakt het systeem makkelijk toepasbaar in verschillende ruimtes. Of het nu gaat om een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of een fitnessruimte een Ad Notam tv is wellicht de ideale oplossing voor u.

Kortom een tv van Ad Notam is een architectonisch hoogstandje.

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn op het gebied van deze televisies helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar boven.