Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Marantz AV7701

De Marantz AV7701 biedt extreme veelzijdigheid in haar zuiverste vorm. De Marantz AV7701 verwerkt niet alleen ieder audioformaat met hoge resolutie op een perfecte en professionele manier, maar streamt daarnaast muziek vanaf vrijwel ieder netwerkapparaat, waaronder uw pc, internetradio en Android-apparaten, en is bovendien compatibel met de Windows 7-functie "Afspelen met", AirPlay via iTunes en iDevices.

De Marantz AV7701 verzekert te allen tijde een superieure kwaliteit aangezien alle audiosignalen via een uniek pad naar de Digital Signal Processor (DSP) worden geleid. Dit zorgt ervoor dat alle kanalen volledig

Lees verder

gescheiden zijn en er geen overspraak tussen de kanalen ('channel crosstalk') optreedt. 
 
Daarnaast wordt de audiokwaliteit van de 7.2-kanaals Marantz AV7701 nog verder verhoogd door de verfijnde verwerking van alle signalen via Marantz' Current Feedback HDAM's voordat ze worden doorgezonden naar de XLR-uitgangen en afzonderlijke eindversterker.

De Marantz AV7701 springt bovendien zeer nauwkeurig om met 3D/4K-videosignalen via de zeven HDMI-ingangen - zelfs in stand-bymodus - en verstuurt deze naar de twee HDMI-uitgangen of onafhankelijk naar een speciale, derde HDMI-multiroomuitgang. Voor video met een lagere resolutie is 4K video-upscaling mogelijk. 
 
Voor uw kostbare verzameling vinyl is er zelfs een Phono MM-ingang toegevoegd. Verder ondersteunt deze voorversterker de nieuwste audioformaten, waaronder Audyssey DSX via de SHARC DSP 32-bits signaalprocessor van Analog Devices en zorgt ervoor dat de installatie soepel en eenvoudig wordt afgehandeld via de automatische MultEQ XT kalibratie en gebruikersinterface (GUI) met hoge resolutie. Alles staat klaar, u hoeft het apparaat alleen nog in te schakelen.

van € 1999,- 1399,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Marantz AV7701

Soort
 AV Voorversterker
Aantal kanalen
 7.2
Ingangen
 4x Composiet, 3x Component, 7x HDMI, 2x Digitaal optisch, 2x Digitaal coaxiaal, 7x Analoog
Uitgangen
 3x Composiet, 1x Component, 3x HDMI, 2x Subwoofer, 1x Analoog
Afmetingen (H x B x D)
 187 x 440 x 395 mm
Gewicht
 11
Kleur
 Zwart
Overige
 2x DC-triggers
Garantie

 3 jaar

Video van de Marantz AV7701

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.