Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

NAD C390D

Om de nieuwe NAD C390DD alleen als een versterker te betitelen, zou dit fantastische apparaat tekort doen. De NAD C390DD (Direct Digital) is een directe nazaat van de NAD M2, een digitale versterker die wereldwijd als baanbrekend gezien wordt en als de referentie in zijn prijsklasse en daarboven gezien wordt. Een echte digitale versterker dus waarvan er maar een paar zijn, niet alleen maar een “klasse D” zoals andere versterkers die claimen digitaal te zijn.

Bij de NAD C390DD blijft het signaal van ingang tot aan de luidsprekeraansluitingen in het digitale domein waardoor losse D/A converters, voor- en eindversterker

Lees verder

s overbodig worden. Eigenlijk is de NAD C390DD een D/A converter met een uitgangsvermogen van 150W per kanaal!

Het blijft niet alleen bij de ruime digitale aansluitmogelijkheden voor media spelers en streamers. Zo is er aan voor- en achterzijde een USB aansluiting waarmee direct muziek van een externe USB schijf of stick afgespeeld kan worden. Of sluit je computer direct aan op de USB ingang. Dankzij de optionele MDC HDMI module kunnen zelfs 3 HDMI bronnen aangesloten worden waarbij de NAD C390DD het audio gedeelte voor zijn rekening neemt en video ongewijzigd doorstuurt.

Met 2 x 150W watt stuurt de NAD C390DD vrijwel elke luidspreker aan. Met een resolutie tot 192kHz/24 bit zijn de aller fijnste details, die zelfs met de best opgenomen CD’s niet waarneembaar zijn, te horen. De NAD C390DD verdient dan ook luidsprekers die verder gaan dan de prijsklasse die je normaal zou associëren met de prijs van de C390DD.

Omdat de NAD C390DD volledig digitaal is, zijn er geen analoge ingangen. Dankzij de optionele MDC Analoog module (feitelijk een A/D converter met een resolutie van 192kHz/24bit) kan direct een platenspeler of een andere analoge bron aangesloten worden op de NAD C390DD.

 

van € 2499,- 1999,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

NAD C390D

Demonstratiemodel van de NAD C390D

Wij hebben nog een demonstratiemodel beschikbaar.
Neem contact op met onze hifi adviseurs om deze te bestellen.

€ 1799,- Neem contact met ons op

Specificaties van de NAD C390D

Soort
Stereo versterker 
Aantal kanalen
2 x 150 Watt 
Ingangen
2 x optisch, 2 x coaxiaal, 1 x AES/EBU, 2 x USB, 
Afmetingen (H x B x D)
132 x 435 x 388 mm. 
Gewicht
7,7 kg.  
Kleur
 Graphite
Overige
Optionele MDC analoge module DD-AP-1: 1 x Phono in (MM & MC), 1 x Line in, 1 x XLR in.
Optionele MDC analoge module DD-AP-1: 1 x Phono in (MM & MC), 1 x Line in, 1 x XLR in
Garantie
5 jaar

Video van de NAD C390D

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.