Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Marantz PM6005

De Marantz PM6005 is meer dan alleen een opgewaardeerde opvolger van de meermalen bekroonde PM6004. Veel meer. De Marantz PM6005 is een buitengewone geïntegreerde versterker, deze is namelijk rechtstreeks aan te sluiten op een breed scala aan digitale bronnen en dankzij de onovertroffen DAC kunnen ook nieuwe media worden geïntegreerd in een indrukwekkende audiobeleving.

Marantz heeft vastgehouden aan voor- en eindversterkersecties met uitsluitend discrete componenten; in het signaalpad is geen IC te vinden. Niet alleen leveren speciaal geselecteerde losse componenten betere kwaliteit dan IC's, ze zorgen ook voor een vee

Lees verder

l gedetailleerder geluid en dus voor meer helderheid en transparantie. Verder is de afgeschermde ringkerntransformator met lage impedantie gebleven, evenals de aangepaste hoofdcondensatoren. Dat geldt ook voor alle originele kenmerken, zoals de vijf analoge audio-ingangen waaronder phono, twee paar vergulde luidsprekeraansluitingen met handige bi-wiring of speaker A/B, en de afstandsbediening; ze zijn er allemaal nog.

Maar de Marantz PM6005 biedt nu ook optische en coaxiale digitale ingangen om een groot aantal bronnen aan te sluiten, zoals een digitale mediaspeler op het netwerk of een tv/tv-box. De hoogwaardige Digital-Analogue-Converter (DAC) is de 24-bits/192 kHz high current CS4398, die zich al in tal van premiumproducten heeft bewezen. De complete digitale sectie is volledig afgeschermd met een extra metalen behuizing, zodat het digitale circuit het analoge signaal niet kan beïnvloeden. Kortom, de nieuwe Marantz PM6005 is een gedegen en perfecte brug naar de toekomst.
 

van € 549,- 345,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Marantz PM6005

Soort
 Stereo versterker
Aantal kanalen
 2
Uitgangsvermogen (per kanaal)
 60 Watts
Ingangen
 5x Analoog, Digitaal coax/ optisch, Phono MM, iPod ingang
Uitgangen
 1x Analoog, Hoofdtelefoon
Afmetingen (H x B x D)
 105 x 440 x 370 mm
Gewicht
 7.6 kg
Kleur
 Zwart of zilver
Overige
 Luidspreker A/B selector, afstandsbediening wordt meegeleverd
Garantie
 2 jaar

Video van de Marantz PM6005

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.