Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Canor AI 1.10

CANOR AI 1.10 is een geïntegreerde buizenversterker met geheel nieuwe topologie uitgerust met KT88-buizen met hoog vermogen. Het doel van de ontwikkeling was om de beste geluidskenmerken van eerdere modellen samen te voegen. De versterker werkt in een pure klasse A met een autobias-functie en met een kathodefeedback.

DIRECTE SCHAKELING

Deze versterker kan direct schakelen tussen een triode-modus en een ultraline-modus. Een massief gelaste metalen structuur elimineert mechanische trillingen.

PREMIUM TECHNOLOGIE

Samen met alle Canor producten profiteert ook de AI1.10 van hun prem

Lees verder

ium CMT ™ -technologie (CANOR ® PCB Milling Technology), dit is de manier waarop ze printplaten frezen. CMT ™ -technologie is ontstaan ??in een langdurige poging om de geluidsprestaties van hun producten te verbeteren. Dankzij deze technologie zijn ze erin geslaagd om op het parameterniveau van de zogenaamde “wire to wire verbindingen” te komen, alleen met gebruik van zeer dure en hoogwaardige draden met teflon-isolatie. 

BUIS AFSCHERMING

Door een extra buisafscherming en algemene topologie van de printplaat en de CMT ™ -technologie te gebruiken, hebben ze een crosstalk bereikt die 4dB beter is in vergelijking met hun vorige modellen. Dit feit, samen met de nauwkeurigheid van de verzwakkingsregeling, levert een uitstekende soundstage van een opname op en geeft de soundstage weer zoals deze is opgenomen.

Een mogelijkheid voor synchrone bediening maakt het mogelijk om twee versterkers in één monoblok te combineren, zonder de noodzaak tot een extra voorversterker (master/slave-modus met een uitgangsvermogen van 80W per kanaal)

6490,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Canor AI 1.10

Soort
Buizenversterker
Aantal kanalen
2
Uitgangsvermogen (per kanaal)
2 x 40 W in 4,8 Ohm – ultralinear / 2 x 20 W in 4,8 Ohm - triode
Ingangen
5x RCA
Afmetingen (H x B x D)
170 x 435 x 485 mm
Gewicht
26 Kg
Kleur
Zilver. Zwart
Overige
KT88 buis
Garantie
5 Jaar

Video van de Canor AI 1.10

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.