Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Ayon Orion III

De Ayon Orion III is een klasse A buizen versterker, met een totaal herontworpen buizen set-up met als basis het design van de Ayon Spirit 2. Niet alleen qua klank is de Ayon Orion sterk. De Ayon Orion III heeft een body van geborsteld en geanodiseerd hoge kwaliteits aluminium. Dit gecombineerd met verchroomde beschermkappen over de buizen en zwarte transformatoren, maakt de Ayon Orion III een echte robuuste klasse A buizen versterker.

De Ayon Orion III heeft goed doordachte signaalpaden. Zowel de interne bekabeling als in de pcb van de Ayon Orion III, worden de signaalpaden zo kort mogelijk gehouden. Dit hou

Lees verder

d in dat er minimaal signaal verlies en storingen ontstaan.

Tevens beschikt de Ayon Orion III over een vernuftige power supply. De signaal ingang en eindtrap beschikken over hun eigen transformator windingen en AC line ruis filter. Deze totale isolatie zorgt voor een zuivere voeding, wat zeer cruciaal is bij buizenversterking techniek. De Ayon Orion III is ook uitgerust met electrolytic condensators, die een stuk hogere capaciteit hebben. Dit is om het verlies van de AC ruis filtering te compenseren.

De Ayon Orion III maakt gebruik van 4 x KT88 buizen in de eindtrap. De versterker is te schakelen tussen pentode en triode mode. Dit tezamen met 4 lijn ingangen, 1 direct ingang en een USB 24 – 96 kHz ingang, maakt de Ayon Orion III een ijzer sterke klasse A buizen versterker.

3290,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Ayon Orion III

Soort
Buizenversterker
Vermogen
Pentode mode: 2 x 50 W. Triode mode: 2 x 30 W
Impendantie
4 en 8 Ohm
Ingangen
3x Line In, 1 x USB In, 1 x Direct In
Uitgangen
1 x Pre-out
Afmetingen (H x B x D)
26 x 46 x 34
Gewicht
29 kg.
Kleur
Zwart
Overige
Triode en Pentode mode

Video van de Ayon Orion III

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.