Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Marantz SR6014

Stuur uw gedetailleerde thuisbioscoop aan met de Marantz SR6014 9.2-kanaals 4K UHD AV-Receiver. Geniet van het meest muzikale geluid van elke bron - van thuisbioscoop, vinyl tot digitale streaming. 
Of je nu klassieke film noir bekijkt of een diner met vrienden organiseert, het is de perfecte sonische uitrusting. Dompel uzelf volledig onder in films en tv met verhoogde surround-indeling met hoge resolutie van Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS: X, DTS Virtual: X en nieuwe IMAX Enhanced.
Stream muziek van toonaangevende muziekservices en bedien de SR6014 met spraakbes

Lees verder

turingscompatibiliteit via Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri. Elk van de 8 HDMI-ingangen is volledig compatibel met de nieuwste specificaties, waaronder 4K Ultra High Definition-video, 60Hz video, HDR10, Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma (HLG) en ondersteunt ALLM. Het unieke Marantz-Porthole display en de bedieningsknoppen die mooi zijn verborgen achter het aluminium klepje geven de SR6014 een sterke en strakke uitstraling. De Marantz SR6014, die uitgebreid is afgestemd door wereldberoemde geluidsacoustisten, maakt gebruik van tientallen jaren ervaring in Hi-Fi om uitzonderlijk surroundgeluid van audiofiele kwaliteit te produceren voor al uw entertainmentwensen.

van € 1399,- 1199,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Marantz SR6014

Soort
AV receiver
Aantal kanalen
9.2
Uitgangsvermogen (per kanaal)
150 watt (6ohm, 2ch)
Ingangen
4x composiet, 2x component, 8x hdmi, 6x analoog, 2x coax, 2x optisch
Uitgangen
1x composiet, 1x component, 3x hdmi
Afmetingen (H x B x D)
229x 398 x 440 mm
Gewicht
12.8 kg
Kleur
zwart, zilver
Overige
Heos
Garantie
2 jaar

Video van de Marantz SR6014

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.