Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Triangle Signature Serie

De Triangle Signature serie is de toplijn van Triangle, welke bestaat uit de Alpha, Delta, Gamma en de Theta. De Signature Alpha en Delta zijn het paradepaardjes uit de serie. Verder bestaat de serie uit een centerspeaker, de Gamma en ook nog een boekenplank speaker de Theta.

“The art of sound with a French touch.”

Triangle heeft er voor gekozen een deel van de productielijn terug te halen naar Frankrijk, hiermee leggen ze het oog op het produceren van topkwaliteit speakers door middel van de expertise en ervaring van lokale teams.

Deze manier van produceren combineert het beste houtwerk met de akoestische deskundigheid van Triangle. Het doel van Triangle is om de emotie van live optredens zo realistisch mogelijk over te brengen. Zodat u niet alleen hoeft te luisteren, u voelt het gewoon.

Triangle heeft in de loop der jaren veel aan de mechanica en trillingen van haar speakers verbeterd. Elke driver is geheel opnieuw vormgegeven, bijvoorbeeld de nieuwe versie van de papieren conus. Hiermee wordt de duidelijkheid verhoogd. Door de onderdelen van topkwaliteit die Triangle gebruikt in haar speakers uit de Signature Series zal u elk detail van de muziek horen. Verder gebruikt Triangle de unieke “twin vent” technologie dit draagt bij aan de rol waarom de Triangle Signature series zo uniek klinken

Triangle Signature Theta

Triangle Signature Theta

De Triangle Signature Theta is een compacte boekenplankspeaker met een geweldige muzikale kwaliteit evenals een verrassende kracht en snelheid ondanks het compacte formaat.

Triangle Signature Gamma

Triangle Signature Gamma

De Triangle Signature Gamma is de centerspeaker uit de Signature serie. Qua ontwikkeling heeft deze centerspeaker dezelfde technologieen als de boekenplank en vloerstaande modellen.

Triangle Signature Alpha

Triangle Signature Alpha

De Triangle Signature Alpha is het paradepaardje uit de Signature serie. Deze 1,30 meter hoge vloerstaande luidspreker beschikt over drie bassdrivers die speciaal voor de Alpha ontworpen zijn.

Triangle Signature Delta

Triangle Signature Delta

Het belangrijkste model van Triangle's imponerende Signature serie is de Triangle Signature Delta. Dit juweel wordt gemonteerd is Soissons en staat symbool voor Triangle's kwaliteit!