Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Triangle Electroacoustique

Triangle electroacoustique ontwerpt, maakt en assembleert al ruim 35 jaar hoge kwaliteit luidsprekers met één doel: de reproductie van de emotie in muziek met een steeds betere precisie en vitaliteit. Al vele jaren is Stassen Hifi officieel dealer van Triangle en dit Franse Hifi merk is een vaste en graag geziene gast op de jaarlijkse Stassen audioshow.

Magellan
De Magellan serie is het kroonjuweel van Triangle. Een combinatie van vakmanschap, pure luxe, en geavanceerde technologieën levert een magnifiek resultaat. Het ambitieuse Magellan project heeft vijf jaar in beslag genomen en heeft zes Triangle high-end luidsprekers opgeleverd. de Voce, Duetto, Cello, Quatuor, Concerto, en de gigantische Grand Concert.

Signature

De ontwikkeling van de Signature serie heeft voor 100% plaatsgevonden in de werkplaats van Triangle te Soissons, Frankrijk. Met de ervaringen opgedaan in de ontwikkeling van de Magellan lijn heeft Triangle luxe luidsprekers weten te ontwikkelen met compromisloze precisie en onberispelijke audioreproductie. De serie beataat uit de Signature Alpha, Signature Delta, Signature Theta, en Signature Gamma.

Esprit
De Esprit serie biedt een slank ontwerp dat de excellente geluidsweergave complimenteert. De scherpe lijnen van de Esprit serie worden geaccentueerd door aluminium afwerking. De Triangle Esprit vloerstaande luidsprekers staan op een glazen voet met afstelbare spikes. Esprit Ez luisprekers zijn gewilde en esthetische objecten voor in de huiskamer. De Esprit Ez serie bestaat uit de Antal Ez, Gaia Ez, Titus Ez, Heyda Ez, en Voce Ez. Binnenkort zal de Austale Ez het nieuwe vlaggenschip uit de serie worden.

Elara
Intuïtief, zelfverzekerd en minimalistisch – de Triangle Elara serie breekt de regels van klassiek Hifi met een innovatief design.  De luidsprekers zijn een bron van plezier en passen goed in vrijwel elk interieur. De allround Elara speakers kunnen goed overweg met alle muziekstijlen.

Triangle Luidsprekers

Triangle Electroacoustique
Triangle Electroacoustique
Triangle Electroacoustique
Triangle Electroacoustique
Triangle Thetis 320

Triangle Thetis 320

De Triangle Tales 340 is voorzien van een 10” (25,4 cm) driver en Klasse D versterking met een vermogen van 200 Watt RMS en 350 Watt piekvermogen.

Triangle Thetis 280

Triangle Thetis 280

Met zijn klasse D versterking levert de Triangle Thetis 280, 150 Watt RMS en 250 Watt piekvermogen. Met de afstandsbediening en niveau-indicator op het frontpaneel stelt u deze subwoofer gemakkelijk in op uw voorkeur.

Triangle Color Colonne

Triangle Color Colonne

De Triangle Color Colonne is een compacte hi-tech vloerstaande luidspreker. Het luisteren naar de Triangle Color Colonne is een ware sensatie. Het geluid van de Color Floorstander is dynamisch en krachtig dankzij twee 160 mm basdrivers die in eigen huis zijn vervaardigd.

Triangle Color Bibliotheque

Triangle Color Bibliotheque

U zult verrast zijn door het vernieuwende dynamische geluid van de Triangle Color Bibliotheque. Het geluid dat de Color Bibliotheque produceert is zeer subtiel en is buitengewoon gedetailleerd.

Triangle Secret ICT8

Triangle Secret ICT8

Triangle Secret is een serie inbouwspeakers voor plafond en wand met een hoge kwaliteit audioreproductie. Dankzij een ultrasmalle magnetische grill zijn de Secret inbouwspeakers prachtig in het interieur te verwerken.

Triangle Secret IWT7

Triangle Secret IWT7

De Triangle Secret IWT7 heeft een 6,5 inch (165,1mm) driver. De Triangle Secret lijn is geschikt voor zowel bedrijven als consumenten dankzij hun veelzijdig geluid en inbouwgemak.