Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Surround, Stereo en Streaming Show

Tijdens de Surround, Stereo en Streaming show maakt u kennis met de laatste innovaties op Hifi Audio gebied. In verschillende budgetklassen worden demonstraties gehouden.

Surround, Stereo en Streaming Show

Op 14 en 15 December bent u van harte welkom in het Limburgse Tegelen voor deze bijzondere show.

*UPDATE*
Voor het eerst in Europa zal de NAD C658 werkend te ervaren zijn tijdens deze show!

PMC Fact Fenestria

Met de onthulling van de Fenestria op het München High End-evenement wist PMC veel luisteraars te imponeren met zijn innovatieve, slimme luidsprekertechniek. Deze topluidsprekers zijn volledig ontworpen om ongewenste resonantie te elimineren.

Nesting- Om de midden en hoogfrequentie units te scheiden van resonantie van de woofers, zijn deze drivers genest in het midden van de luidspreker. Geen enkele hoeveelheid bas zal deze drivers beïnvloeden. Voor scheiding van de mid-woofer en tweeter, is de tweeter ingekapseld in een siliconen demper.

Planar Wings- De PMC Fenestria werkt met een enorme hoeveelheid energie. Om deze energie te beheersen, trillen de zijpanelen van de Fenestria in de andere richting van de luidsprekers, waardoor de storende golven kunnen worden opgeheven.

Tijdens de Surround Stereo en Streaming show wordt de Fact Finestria aangestuurd door Luxman componenten.

 

De presentatie van de Fact Fenestria wordt verzorgd door Crispin Murray, expert op het gebied van recording & mastering. Deze ervaring heeft hij onder andere opgedaan tijdens het werken met Queen , Whitney Houston, en Carlos Santana.

Luxman

 

FenestriaDali Callisto

Het draadloze DALI CALLISTO-luidsprekersysteem brengt Hi-Fi voor de 21ste eeuw - zonder de noodzaak voor gecompliceerde elektronica. Speel en stream al uw Hi-Res muziekbestanden eenvoudig en gemakkelijk via Bluetooth vanaf uw smart-apparaat of muziekserver. Het CALLISTO-hifisysteem is gemaakt in Denemarken en is gebouwd op 35 jaar DALI-audiokarakteristieken.

De CALLISTO 6C levert een compleet en zeer gedetailleerd driedimensionaal geluidsbeeld in zelfs grote kamers, terwijl extra breedte en diepte worden toegevoegd. De twee woofers en het grote interne kastvolume zorgen voor echt diepe basprestaties en ruimtevullende geluidsdrukniveaus. 
De CALLISTO 2C is de perfecte keuze voor kleinere kamers zonder op prestaties in te leveren. De combinatie van 6½ "low-loss houtvezel woofer, hybride tweeter module en het perfect uitgebalanceerde interne kastvolume vormen de basis van een zeer nauwkeurige audio-ervaring.

In het hart van het systeem biedt de DALI Sound Hub echt compromisloos gemak voor muziek- en filmliefhebbers. Hij zendt Hi-Res audio in echte HD-kwaliteit (24bit / 96KHz) naar uw CALLISTO-luidsprekers, terwijl u de controle over de hub met uw mobiele apparaat overneemt. Tevens is voor het Callisto systeem een Optionele BluOS wifi module verkrijgbaar.

Callisto

 

R serie

 

 

Bluesound Generatie 2i

Bluesound, de Canadese fabrikant van hoogwaardige en betaalbare multiroom streaming apparaten, introduceert met gepaste trots ‘Generation 2i’ van haar succesvolle muzikale ecosysteem.Alle Bluesound modellen werken met BluOS™, een bekroond muziekmanagement systeem dat alle muziek van haar gebruikers verbindt, organiseert en bedient, of dat nu vanuit een online streamingdienst is of vanuit een bibliotheek in het thuisnetwerk.

Misschien wel het belangrijkste nieuws is dat Bluesound Generation 2i op korte termijn voorzien zal worden van AirPlay 2. De technologie is al aan boord, en zodra het al lopende goedkeuringsproces bij Apple is afgerond zal AirPlay 2 via de eerstvolgende firmware update beschikbaar komen.

Generation 2i heeft ook tweeweg Bluetooth aan boord, dat - zelfs tegelijkertijd - kan ontvangen én zenden. Hierdoor is onder andere draadloos luisteren met een Bluetooth hoofdtelefoon mogelijk. Met het eveneens nieuwe aptX HD Bluetooth kan zelfs beter-dan-CD kwaliteit audio in 24bit-resolutie draadloos gestreamd worden.


Daarnaast beschikt Generation 2i nu over dual-band WiFi, zodat gebruik gemaakt kan worden van het minder zwaar belaste en snellere 5GHz thuisnetwerk, en hebben de de all-in-1 PULSE 2i, PULSE MINI 2i en PULSE FLEX 2i nieuwe luidsprekers, krachtigere versterkers en de populaire audio-settings van de Soundbar gekregen. De PULSE 2i en PULSE MINI 2i kunnen nu als zelfstandige stereo-luidsprekers gebruikt worden. De POWERNODE 2i heeft een extra gecombineerde TOSLINK/3,5mm optische/analoge ingang gekregen en de SOUNDBAR 2i is voorzien van een HDMI ingang (met ARC en eARC).Bluesound

AudioNote

 

Dolby ATMOS en Auro 3D 

Dolby ATMOS vindt u tijdens de show in de vorm van Inbouw Luidsprekers. De Atmos luisterruimte is voorzien van een volledig in het interieur geintegreerde Dolby Atmos opstelling met Inbouw-Luidsprekers van de Bowers & Wilkins 700 serie aangestuurd door Yamaha.

Auro3D vindt u in onze eigen Bioscoop ruimte. Een combinatie van Denon aansturing met Triangle luidsprekers, 4K speler en 4K Beamer laat u thuisbioscoop ervaren op het hoogste niveau.

Tijdens de Show ziet u ook de nieuwste Philips 4K OLED Ambilight, de 65OLED903/12. Tevens beschikbaar zonder soundbar en zeer geschikt voor een TV-based thuisbioscoop. 

Philips TV

Aanmelden voor de show:

Vul het onderstaande aanmeld formulier in. Geef hierbij aan als u hoofdzakelijk interesse heeft in bepaalde producten.
U bent van harte welkom op:
Vrijdag 14 December tussen 14:00 en 20:00
Zaterdag 15 December tussen 10:30 en 17:00

Wilt u graag deelnemen? Meld u dan nu aan. Aanmelden

 

Fenestria

Luxman

 

 

Focal KANTA

Laat je verrassen door de Kanta, hoogst originele luidsprekers die u opnieuw verbinden met uw muziek. Geheel toegewijd aan akoestische prestaties en met een resoluut betoverende esthetiek: dat is in een notendop het Kanta-DNA! Het duurde drie jaar onderzoek en ontwikkeling om dit model te maken, Kanta No. 2, de eerste in de reeks. Met hun nieuwe materialen en een op effectiviteit gericht ontwerp dat hen een krachtige identiteit geeft, komen ze rechtstreeks uit de harten van ingenieurs.

Focal produceerde na twee jaar onderzoek en ontwikkeling een wereldprimeur: een zuivere omgekeerde Beryllium-dome, in staat om meer dan vijf octaven (1000Hz - 40kHz) te bestrijken. Je vraagt je misschien af waarom we streven naar een uitgebreide respons op 40 kHz, als het menselijk oor maar tot 20 kHz kan horen? Als u de frequentierespons kunt verlengen, verbetert u de perceptie van transiënten en andere microdetails. Ook is de lineariteit van de responscurve van de luidspreker hoofdzakelijk een functie van drie tegenovergestelde parameters: lichtheid, stijfheid en demping.

Het onderzoek van Focal is erop gericht om de vervorming in elk register te verminderen. Bij Kanta wordt het hoge register gereproduceerd door een nieuwe pure Beryllium-tweeter. Deze IAL3-tweeter combineert de IAL-functies (Infinite Acoustic Load) en IHL (Infinite Horn Loading), die beide helpen bij de absorptie van golven, waardoor de frequentie van de tweeter wordt verlaagd.

 

 

Callisto

 

 

Kef R serie

Beroemde audiopionier KEF kondigde de lancering aan van hun gloednieuwe R-serie luidsprekers, een complete, van boven naar beneden transformatie van hun bestaande R-serie luidsprekers. De "oude" R-serie is een van 's werelds meest geprezen luidsprekerreeksen en de nieuwe serie omvat niet minder dan 1.043 ontwerpwijzigingen, technologische innovaties en ontwerpverbeteringen. Dit bestaat uit o.a. volledig opnieuw ontworpen drivers, waaronder de nieuwste generatie van de iconische Uni-Q driver.

Voor de nieuwe R-serie heeft KEF de woofers volledig onder handen genomen om de prestaties nog verder te verbeteren De nieuwe woofers hebben een grotere excursion, evenals een verbeterde motor met lage vervorming en een nieuwe conus met een hogere stijfheid. Het resultaat is een uitstekende basprestatie, met kracht, diepte, snelheid en articulatie in overvloed.

Tijdens de Show zullen de KEF R-serie luidsprekers worden aangestuurd door Hegel componenten.

Naast de R-serie zullen de nieuwe KEF LSX en grotere broer LS 50 Wireless gedemonstreerd worden
Rserie

 

 

Pulse

 

 

 

 

Audio Note U.K.

Met Audio Note haalt u een ongelofelijke hoeveelheid muzikaliteit in huis. De apparatuur van dit gerenommeerde merk kenmerkt zich door zijn mooie rijke middengebied en natuurlijke klankkleuren. Audio Note heeft een lange historie op het gebied van het bouwen van hoogwaardige apparatuur.

Audio Note U.K. is geen fabrikant die aan massaproductie doet. Al hun producten worden volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden met de hand gebouwd. De gebruikte onderdelen zoals weerstanden, condensatoren, transformatoren en kabels worden door Audio Note U.K. zelf gemaakt. Indien Audio Note U.K. de producten niet zelf fabriceert worden deze op hun zeer strenge specificaties elders gefabriceerd.

Geen enkele fabrikant in de wereld besteedt zoveel aandacht en tijd aan klank als Audio Note U.K. en dat kun je ook horen. 

Audio Note

 

Surround

 

SSSSSt

Surround, Stereo en Streaming Show
Surround, Stereo en Streaming Show
Surround, Stereo en Streaming Show
Surround, Stereo en Streaming Show
PMC

PMC

Luxman

Luxman

Dali

Dali

KEF

KEF

Bluesound

Bluesound

Audio Note UK

Audio Note UK