Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Stassen Smart Home

Meer dan ooit zijn apparaten in huis verbonden met het internet en aan elkaar. Het is belangrijk dat deze communicatie vlekkeloos verloopt en ze u het comfort bieden waarvoor ze zijn ontworpen. Bij Stassen HiFi staan we voor u klaar met deskundig advies en met het leveren van professionele installatie.

Deskundig advies en installatie

Als ingenieursbureau Stassen hebben wij ruime ervaring in het leveren van een gepersonaliseerd totaalconcept, of het nu een appartement, huis, boot of kasteel betreft. Waar de service van een massa elektronicawinkel vooral stopt bij de kassa, bieden wij bij Stassen HiFi volledige aandacht voor uw situatie en wensen.

Internet of Things

Elektronische apparatuur wordt als maar slimmer waarbij de gebruiker zelf steeds minder hoeft te doen. De apparaten verzamelen zelf informatie en communiceren met het internet en elkaar om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Deze slimme oplossingen kunnen u veel comfort bieden. We zien echter vaak dat het gebruikers juist ellende oplevert. Deze ellende wordt vaak veroorzaakt door onjuiste installatie, gebrekkige verbindingen, en/of een verkeerd advies van een winkel.

Het advies

Een totaaloplossing voor uw woning vraagt om een afstemming tussen uw wensen en de mogelijkheden in en rondom uw woning. Om uw wensen helder te krijgen demonstreren wij graag, ongehaast, een verscheidenheid van producten in ons luisterkasteel. Hierbij wordt meteen rekening gehouden met de afmetingen van uw kamers en de inrichting. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om producten direct bij u thuis uit te proberen.  Op het moment dat u een helder beeld heeft van uw wensen wordt er samen met u gekeken naar de huidige situatie van uw woning, reeds aanwezige apparatuur, en wat er nodig is om voor een perfecte integratie.

Installatie en programmeren

Voor de integratie van de apparatuur en een optimale aansturing vanuit uw telefoon, tablet, smartwatch of ander device zal onze ervaren installateur bij u thuis komen wanneer u dat het beste uitkomt. Na de installatie zal de installateur u, waar nodig, nogmaals toelichting geven over de besturing via uw smart device.  Voor grotere projecten hebben wij samenwerkingsverbanden met gerenommeerde installateursbedrijven die net als Stassen HiFi aangesloten zijn bij UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Stassen Smart Home

Stassen Smart Home
Stassen Smart Home
Stassen Smart Home
Stassen Smart Home
Marantz SR7011

Marantz SR7011

Dankzij geïntegreerde HEOS besturing is deze topklasse 9.2 kanaals receiver een solide basis voor uw smart home thuisbioscoop.

Bowers & Wilkins Architect Frame

Bowers & Wilkins Architect Frame

Met het Architect Frame van Bowers en Wilkins worden luidsprekers naadloos in het interieur geïntegreerd. Voor smart home oplossingen kan het frame worden gecombineerd met een voor wifi geschikte versterker.

Bowers & Wilkins CCM 8.5D

Bowers & Wilkins CCM 8.5D

De nieuwe Bowers & WIlkins CI800 Series Diamond inbouw luidsprekers zijn ontworpen voor perfectionistische klanten die groots Hifi eisen van luidsprekers die zo min mogelijk ruimte innemen.

Bluesound Node 2

Bluesound Node 2

Voor een Hifi installatie zonder netwerkcapaciteit kunt u gebruik maken van de Bluesound Node 2. Hiermee wordt het mogelijk te streamen naar deze installatie en deze te integreren binnen het multiroom systeem.