Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Show Bowers & Wilkins 800-serie Diamond

Show Bowers & Wilkins 800-serie Diamond

Op zaterdag 6 november organiseert Stassen Hifi in Tegelen een show met de nieuwe Bowers & Wilkins 800-Serie Diamond luidsprekers in combinatie met Coda en Audia Flight versterkers en X-odos streamers. Op verschillende tijdstippen en in verschillende luisterruimtes worden in het Palazzo Luisterkasteel sessies gehouden met de Bowers & Wilkins 801 D4, 802 D4, 803 D4, 804 D4 en 805 D4 in combinatie met verschillende hifiapparatuur, waaronder versterkers van het Amerikaanse Coda en het Italiaanse Audia Flight en streamers van het Duitse X-odos.
Bowers & Wilkins 800-serie Diamond

Bowers & Wilkins 800-serie Diamond

De nieuwe 800-serie Diamond van Bowers & Wilkins bevat in totaal zeven modellen, waarvan vijf luidsprekers en twee center luidsprekers. De stijlvolle luidsprekers zijn voorzien van baanbrekende technologieën en honderden detailverbeteringen, en worden niet zonder rede de meest transparante en natuurlijk klinkende serie luidsprekers genoemd die Bowers & Wilkins ooit heeft geproduceerd. In de grotere drieweg-modellen zijn de drivers voorzien van een uitermate stijf en volledig aluminium chassis met Tuned Mass Dampers om iedere resonantie te dempen. De iconische Solid Body Tweeter behuizing bestaat uit een bijna 30 centimeter lang massief stuk aluminium met hoge stijfheid. Nog meer resonantie-remmende technologie vinden we in het Matrix-systeem, waarbij hoogwaardige panelen en aluminium beugels de zijkanten van de behuizing verstevigen voor een geloofwaardige klankveld en hoge resonantiedemping.

Coda versterkers

Coda versterkers

Coda Technologies maakt al decennia lang uitzonderlijke transistorversterkers, met het legendarische geluid van klassieke Treshold versterkers. Geen korreligheid in het hoge of verkleuring in het midden, maar juist ruimtelijkheid en snelheid dat met name herkenbaar is in buizengeluid. Versterkers van Coda Technologies zijn in staat elk stuk muziek tot leven te brengen, en zijn uiterst geschikt om onder andere de Bowers & Wilkins 804 D4 (met de Coda CSib) en het vlaggenschip, de Bowers & Wilkins 801 D4 (met de Coda 07x en Coda 16.0) aan te sturen.

Audia Flight versterkers

Audia Flight versterkers

Audia Flight maakt sinds 1996 volledig handgemaakte versterkers met een typisch Italiaanse elegantie in het design, en zeer hoogwaardig ontworpen componenten. Waaronder een ontwerp stroomterugkoppelingscircuits dat een hoge snelheid, een uitzonderlijke belastingcontrole en zeer nauwkeurig signaal biedt, en een verfijnd kastontwerp met een volumeverzwakker met constante impedantie voor nauwkeurige frequentiereactie. De versterker van Audia Flight is in staat om probleemloos te zorgen voor sonische uitmuntendheid in combinatie met onder andere de Bowers & Wilkins 805 D4 (met de Audia Flight FL Three S) en de Bowers & Wilkins 802 D4 (met de Audia Flight FLS 10).

Programma

Programma

De sessies met de 800-serie Diamond luidsprekers duren ongeveer twee uur, en vinden plaats om 10:00 uur, 12:00 uur, 14:00 uur en 16:00 uur in het Palazzo Luisterkasteel.

Inschrijven is heel eenvoudig. Stuur hiervoor een email naar stassen@stassen.nl of vul ons contactformulier in.

U dient 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, bij ontvangst staat er vanzelfsprekend een kop koffie en Limburgse vlaai voor u klaar.

De demonstraties zullen in de volgende configuraties plaatsvinden:

  1. Bowers & Wilkins 801 D4 icm Coda 07x voorversterker en de Coda 16.0 eindversterker
  2. Bowers & Wilkins 802 D4 icm Audia Flight FLS 10
  3. Bowers & Wilkins 803 D4 icm Coda CP voorversterker en de Coda No 8 eindversterker
  4. Bowers & Wilkins 804 D4 icm Coda CSib
  5. Bowers & Wilkins 805 D4 icm Audio Flight FL Three S

Wij zien u graag op 6 november!

Gerelateerde producten
Bowers & Wilkins 803 D4Luidspreker
€ 10000,00
Bowers & Wilkins 801 D4Luidspreker
€ 17500,00
Audia Flight FL CD Three SCD Speler
€ 2990,00
CODA 16.0Eindversterker
Prijs op aanvraag
Audia Flight FLS10Stereo Versterker
€ 10900,00
CODA CSiBStereo Versterker
€ 6799,00
Meer nieuwsberichten
Polk Audio Reserve luidsprekers

Polk Audio Reserve luidsprekers

De Reserve serie van het Amerikaanse Polk Audio laat muziek- en filmgeluid tot leven komen, met innovaties en technieken die toonaangevend zijn voor muziek- en filmgeluid.

Meer informatie
De nieuwe Focal Aria K2-serie

De nieuwe Focal Aria K2-serie

Focal heeft de Aria K2-lijn uitgebreid met een uitmuntende center speaker en hoogwaardige boekenplankluidsprekers.

Meer informatie
Terug naar boven.