Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Sennheiser HE-1

De High-End hooftelefoonoplossing van Sennheiser, de HE-1, is nu op afspraak te beluisteren in het palazzo luisterkasteel!

Sennheiser HE-1

 

 

Een van de ongelofelijke technische innovaties van de Sennheiser HE 1 is een frequentierespons die veel verder reikt dan het bereik van het menselijk gehoor (8 Hz tot meer dan 100.000 kHz), de laagste gemeten totale harmonische vervorming [THD] ooit in een audioreproductiesysteem, een 100 % volledig nieuw versterkerconcept dat de impulsverwerking van een buizenversterker combineert met de zeer lage vervorming van de beste halfgeleiderontwerpen, acht afzonderlijk geïsoleerde vacuümbuizen die het binnenkomende signaal bedienen en een versterkerchassis dat is gemaakt van een zwaar blok Carrara-marmer onttrokken in Toscane, Italië, dat alle inwendige delen van de versterker vrijelijk opslaat in zijn ondoordringbare behuizing. Het ontkoppelen van de vacuümbuizen in combinatie met de extreem grondige demping en isolatie-eigenschappen van massief marmer minimaliseert volledig elk constructiegeluid tot een ongekende drempelwaarde.


Digitale muziekgegevens worden in de Sennheiser HE 1 omgezet naar analoge signalen met behulp van acht interne DAC's binnen een ESS Saber ES9018-processor. Elk van de vier HE 1 amp-regelknoppen is gefreesd uit een enkel stuk messing voordat het diep verchroomd is. Dit is slechts het begin van de wetenschappelijke doorbraken en de voortreffelijke luxe die de HE 1 vormt. Zonder enige twijfel zal de Sennheiser HE 1 een uniek meesterwerk blijven waar baanbrekende high-end audio-expressies kruisen met architectonisch kunstontwerp.
 

Gemaakt van meer dan 6000 individuele componenten, waaronder goud-gedampte keramische elektroden en unieke platina-damp diafragma's, breiden de avant-garde ontwikkelingen van de Sennheiser HE-1 zich natuurlijk uit naar het ontwerp van de koptelefoon zelf. De HE-1 hoofdtelefoon maakt deel uit van een holistische systeem en net als de klassieke Stax elektrostatische hoofdtelefoon / amp combo's, kan deze alleen worden gebruikt met de HE1-opstelling. Maar dat is waar technische overeenkomsten met eerdere elektrostatische, planaire magnetische of dynamische hoofdtelefoonconcepten stoppen.
 
De Sennheiser HE 1 is de eerste elektrostatische hoofdtelefoon met een cool-running Class-A MOSFET versterker die rechtstreeks in de oorschelpen is geïntegreerd. Dit elimineert de normale capacitieve reactantie van de hoofdtelefoonkabel en levert een ultrahoge impulsgetrouwheid die, volgens Sennheiser geluidstechnici, 200% efficiënter is dan elke andere oplossing die momenteel in de koptelefoonindustrie wordt gevonden.

Sennheiser HE-1

Sennheiser HE-1
Sennheiser HE-1
Sennheiser HE-1
Sennheiser HE-1
Sennheiser HE-1

Sennheiser HE-1

Sennheiser HD800S

Sennheiser HD800S

Sennheiser HD800

Sennheiser HD800

Sennheiser HD700

Sennheiser HD700

Sennheiser HDV 820

Sennheiser HDV 820

Sennheiser HDVA 600

Sennheiser HDVA 600