Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Quadral Aurum 9

Sinds 1981 zet Quadral zich op de kaart met de telkens vernieuwende Aurum serie. De laatste 9-serie wordt dan ook gezien als het beste dat Quadral te bieden heeft. Alles is samengevloeid in harmonische eenheid.

Vorm volgt functie, volgt vorm, volgt functie...

Het ontwerp van de Aurum 9 luidsprekers was nog nooit zo ver uitontwikkeld. Aan de binnenzijde zijn massieve beugels en geïsoleerde wanden aanwezig. Wigvormige midrange kamers leveren tevens reductie van ongewenste staande golven. Zelfs de afschuiningen dragen bij aan de omni-directionele geluidskarakteristieken

Naast de tonale aspecten speelt het laatste design een beduidende rol in toekomstige ontwikkeling. Luidsprekers zijn meubelstukken die harmonieus in hun omgeving horen te passen. De Aurum 9 serie is sterk in deze harmonie. De verfijnde hoogglans lak in 190 mogelijke kleuren of geolied hout straalt luxe uit. De taps toelopende contouren zorgen voor slankheid en subtiliteit.


 

Quadral quSense

Van de kleinste boekenplankspeaker tot de sterke Titan 9, alle modellen maken gebruik van de nieuwste Quadral quSense tweeter technologie.

In vergelijk met een conventionele ribbon tweeter, heeft de quSense een korte, maar brede band. Hierdoor is de oppervlakte zeer veerkrachtig en wordt een extreem lage vervorming behaald. Tegelijkertijd levert deze bijzondere tweeter een ongeëvenaard, fijn, zeer gedetailleerd geluidsbeeld met enorme helderheid.

De quSense tweeter is zeer dicht bij de midrange speaker geplaatst voor een krachtig acoustisch centrum en de ultieme luisterervaring.

Aurum 9

Quadral Aurum 9
Quadral Aurum 9
Quadral Aurum 9
Quadral Aurum 9
Quadral Aurum Titan 9

Quadral Aurum Titan 9

n 1981 schreef de eerste Quadral Titan geschiedenis. Met zijn vol en exceptioneel geluid was het een inspiratie voor de markt en muziekliefhebbers. 35 jaar later, ziet de negende generatie Titan het levenslicht.

Quadral Aurum Vulkan 9

Quadral Aurum Vulkan 9

Des te kalmer er op een taak wordt geconcentreerd, des te meer authentieker en accuraat het resultaat wordt. De nieuwe Quadral Aurum Vulkan 9 is in staat vrijwel onuitputtende reserves vermogen te gebruiken zonder finesse te verliezen.

Quadral Aurum Sedan 9

Quadral Aurum Sedan 9

De nieuwe Aurum Sedan 9 is praktisch een vloerstaander in compactformaat. Deze impressie ervaart u door een immersie in volumineus geluid op het moment dat een muziekstuk zich ontwikkelt. De aanwezigheid is indrukwekkend, de stabiliteit fenomenaal.

Quadral Aurum Galan 9

Quadral Aurum Galan 9

De Quadral Aurum Galan 9 is het kleinste lid van de Aurum familie. Desondanks is deze compacte luidspreker in staat moeiteloos een flinke aanwezigheid te creëren. Het goed gebalanceerd geluid met indrukwekkende diepte grijpt direct te aandacht.

Quadral Aurum Base Titan 9

Quadral Aurum Base Titan 9

Deze massieve centerspeaker werkt krachtig en moeiteloos, terwijl er een ongekend geraffineerde en werkelijk sublieme ervaring wordt geleverd.

Quadral Aurum Orkus 9

Quadral Aurum Orkus 9

De Quadral Aurum Orkus 9 bezit 500 watt vermogen en een 320mm woofer voor een gewelddadige, doch perfect gecontroleerde weergave.