Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

PMC Dealer

Waarom heeft PMC gekozen voor Stassen hifi

Door de wetenschappelijke kwaliteiten van zijn technisch team en het audio video laboratorium , (A.V.L.)
Doordat Stassen tevens ook eigenaar is van Ingenieursbureau Sunfys BV (www.sunfys.com ) en over het patent beschikt om acoustisch op een duizenste ( 1/1000 ste ) te kunnen meten .
Doordat Stassen in Zwitserland aan het Lago Maggiore een groot min-energie project bouwt wat tot nul-energie kan resulteren.
Doordat Stassen naast zijn 4 etage winkel in het centrum van Venlo ook nog eens heeft een uniek demonstratie gebouw met 15 immense luisterstudios en een Concertzaal .
Kortom, als U op zoek bent naar ultieme kwaliteit en meer ,ga dan naar Stassen-hifi-palazzo het zal U verbazen. Modern comfort met een van de meest succesvolle inrichtingen van Europa .
 

Hifi Palazzo ,echt iets om van te dromen., waar 15 verschillende ruimtes elk geinspireerd is op haar eigen acoustiek.

Ook U zal in palazzo exclusieve ervaringen op doen.

Met palazzo Hifi en zijn AVL wordt de Hifi van wetenschappelijk onderzoek geopend voor clienten welke het verschil willen en kunnen horen.

Tijdens onze tentoonstellingen kunt U kennis maken in een van de 15 Luisterruimtes het laboratorium AVL en onze schitterende Concertzaal.

Stassen-hifi-palazzo dient voor vele importeurs en fabrieken nog altijd als voorbeeld voor de hifi-wereld hoe Hifi gedemonstreerd dient te worden

Een demonstratie in Palazzo-hifi zal ook voor U een blijvende herinnering worden.

Palazzo , U heeft er allemaal wel eens van gehoord; Maar wil ook U het fijne er van weten,kom dan ook naar Venlo om U te overtuigen van de betere hifi-wereld van Europa

U hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van Stassen-hifi-palazzo ,het immense demonstratie-kasteel waar de roemrijke merken voor U te beluisteren zijn.

Ook U kunt zich de moeite nemen om naar Palazzo te komen om te genieten van de hedendaagse Hifi-streaming-Home-Cinema en Domotica demonstraties als Nr.1 van Europa .

Beleef in palazzo de perfecte muziekervaring.

Palazzo experience in High-end luisteren

Door Stassen zijn technische ervaring vanaf 1955 krijgt U ten alle tijden een professioneel als ook een persoonlijk advies.

 

PMC Dealer
PMC Dealer
PMC Dealer
PMC Dealer