Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Acoustic Solid Machine Black

De Acoustic Solid Machine Black kan ondanks zijn relatief gezien bescheiden prijs, met gemak mee in de hogere prijs klasses van haar concurrenten. Door dat er geen concessies worden gemaakt op belangerijke gebieden en de Acoustic Solid Machine Black gebruik maakt van een zeer preciese “zero tolerance” lager. Behalve deze lager wordt er gebruikt gemaakt van een zwaar 60mm dikke aluminium plateau dat dient al krachtig vliegwiel om zeker te zijn van een soepele rotatie. De Acoustic Solid Machine Black maakt daarnaast gebruik van een aparte motor zodat bijkomende trilling op een effeciente manier worden verholpen en niet het platea

Lees verder

u en de stylus zullen bereiken. De combinatie van natuurlijk leer en acryl gebruikt voor het plateau zijn met grote zorg uitgezocht en zorgt voor een optimale demping van enige trilling die voorkomt uit de “record”. De Acoustic Solid Machine Black kan tot drie “tone arms” faciliteren wat zelfs de meest veel eisende audiophile tevreden moet stellen.

De Acoustic Solid Machine Black produceert een geluid wat bijna tastbaar is. De bass is zeer overtuigend in omvang en timing en valt goed samen met de andere onderdelen die een analoge weergave bieden. Wanneer men luistert naar een draaitafel van deze kwaliteit is het begrijpelijk dat analoge weergave steed meer wint aan populariteit.

De prijs inclusief platenspelerarm en pick-up is: € 3.445,-

2845,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Acoustic Solid Machine Black

Basis
25 mm. plexiglas 
Aandrijving
Synchrone motor, string drive in aparte behuizing 
Arm
WTB211 
Overige
Microcontroller-gestuurde voeding 
Gewicht 
25 kg. 
Kleur
Zwart 
Afmetingen
200 x 380 x 380 mm. 
Garantie
2 jaar 

Video van de Acoustic Solid Machine Black

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.