Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Nieuwe Yamaha RX-Vx77 serie

Onlangs heeft Yamaha haar nieuwe RX-Vx77 serie aangekondigd welke bestaat uit de volgende componenten: RX-V377, RX-V477, RX-V577, RX-V677 en de RX-V777. De nadruk ligt op een hoge geluidskwaliteit dankzij een trillingvrij chassis en het gebruik van discrete versterkers. Natuurlijk zijn streamingopties als Airplay en Spotify vertegenwoordigd. Ook HTC connect bevindt zich aan boord.

Voorbereid op de toekomst

Deze nieuwe Yamaha A/V receivers bieden je verder onbeperkte mogelijkheden: toegang tot een breed scala aan audio- en video mogelijkheden, onbeperkte connectiviteit via het ingebouwde Wifi en Wireless Direct, 4K Ultra HD-compatibiliteit en de nieuwste HDMI-versie (2.0).

Met het ingebouwde wifi kan meteen verbinding worden gemaakt met uw draadloze internetrouter in huis zodat u kunt genieten van netwerkaudio en muziekstreamingsdiensten. Mocht u geen wifi router in huis hebben is dit geen probleem. Dankzij de unieke Wireless Direct functie kunt u rechtstreeks muziek streamen vanaf uw smartphone of tablet. Ook kunt u de receiver aansturen met de AV-controller app. Deze techniek is aanwezig op de Yamaha RX-V577, Yamaha RX-V677 en de Yamaha RX-V777.

Alle nieuwe Yamaha RX-VX77 modellen zijn uitgerust met 4K Ultra HD-doorvoer. De Yamaha RX-V677 en de Yamaha RX-V777 hebben ook de mogelijkheid tot 4K Ultra HD-upscaling. Via deze techniek worden beelden met een lage resolutie omgezet naar de 4K Ultra HD-standaard.
De Yamaha RX-V677 en Yamaha RX-V777 beschikken ook over compabiliteit met de nieuwe HDMI versie (2.0), zodat ze 4K 60p in- en uitgangen aankunnen.

Aangevuld met de nieuwe blu-ray spelers: de Yamaha BD-S477 en de Yamaha BD-S677 (beide ingebouwde wifi, de Yamaha BD-S677 is ook geschikt voor blu-ray 3D content) en de Yamaha controller app beschikt u over een fantastische hedendaagse basis en het geluid en beeld van morgen!

Nieuwe Yamaha RX-Vx77 serie

AV Control App

AV Control App

Verander uw smartphone of tablet in een multifunctionele afstandsbediening voor alle netwerk modellen. Zo vindt u direct het nummer dat u al langer wilde horen en kunt u uw geluid nog beter en sneller instellen.

Streaming audio

Streaming audio

De nieuwe serie Yamaha receivers ondersteunt verschillende streamingdiensten zoals Spotify, Napster en vTuner technologie, net als ondersteuning voor FLAC/WAV, 192kHz/24bit en Apple Lossless.

Yamaha RX-V677

Yamaha RX-V677

Geniet van streaming audio, internetradio en dat alles uit de palm van uw hand met de Yamaha AV Control App op uw smartphone of tablet. De Yamaha RX-V677 heeft een ingebouwde wifi ontvanger en is daardoor eenvoudig op uw netwerk aan te sluiten.

Yamaha RX-V777

Yamaha RX-V777

De Yamaha RX-V777 5.1 DLNA gecertificeerde A/V Receiver combineert gweldig geluid met eenvoud. Door zijn streaming mogelijkheden heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Deze streamed u namelijk eenvoudig via het ingebouwde wifi.