Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Denon presenteert zijn nieuwe A/V Receivers

Denon heeft onlangs de eerste nieuwe modellen van de AV receiver line-up bekend gemaakt. Het gaat om de Denon AVR-X1100W en de Denon AVR-X2100W. Beide AV receivers beschikken over WiFi en bluetooth mogelijkheden alsmede over een nieuwe surround-soundtechnologie en vernieuwde ECO-modus voor een lager stroomverbruik.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

De 7.2-kanaals netwerk-AV-receivers biedt de vooraanstaande technologie van Denons eersteklas AV-modellen in combinatie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De zeven kanalen kunnen ieder 145 watt leveren. De jarenlange ervaring van de ontwerpers van Denon staat er bovendien voor garant dat uitsluitend krachtige en gecontroleerde audio, boordevol subtiele details, de speakers bereikt. Dankzij de ingebouwde WiFi maakt u eenvoudig verbinding met uw thuisnetwerk. De Bluetooth-functionaliteit® maakt het daarnaast mogelijk om draadloos audio af te spelen vanaf uw compatibele draagbare apparaten.

De duidelijke scherminterface en Setup Assistant zorgen ervoor dat de AV-receiver eenvoudig te installeren en gebruiken is. Met de ingebouwde internetradio kunt u uit een zeer uitgebreide reeks radiozenders kiezen van over de hele wereld. Daarnaast kunt u muziek luisteren op de streamingservice Spotify via het nieuwe Spotify Connect-programma (hier hebt u wel een abonnement voor nodig). Voor een model in deze prijsklasse biedt de AVR-X1100W al met al een verbluffend scala aan functies.

Met zes HDMI-ingangen kunt u verschillende HDMI-bronapparaten op de receivers aansluiten. De Blu-ray- en game-ingangen ondersteunen 4K Ultra HD 60 Hz- en 4:4:4 Pure Color video-passthrough als onderdeel van de nieuwste HDMI-specificatie. Het videogedeelte van de receivers is ook volledig compatibel met 3D-content.

Veel draagbare apparaten zijn voorzien van draadloze Bluetooth- connectiviteit. Met de ingebouwde draadloze Bluetooth-functionaliteit in de receivers kunt u uw favoriete audiostreams vanaf tot wel acht Bluetooth-apparaten streamen, zoals een smartphone, draagbare audiospeler en tablet. Dankzij de ingebouwde draadloze WiFi-technologie maken de verbinding met internet via uw thuisnetwerk, en opent zo de deur naar een geheel nieuwe wereld aan internetradiozenders. Bovendien kunt u muziek streamen vanaf de abonnementservice Spotify via het nieuwe Spotify Connect-programma. Met AirPlay luistert u draadloos naar uw favoriete nummers vanaf uw draagbare iOS-apparaat, zoals een iPhone, iPod touch of iPad.

De nieuwe Denon A/V Receivers

Denon presenteert zijn nieuwe A/V Receivers
Denon presenteert zijn nieuwe A/V Receivers
Denon AVR-X2100W

Denon AVR-X2100W

De Denon AVR-X2100W beschikt over 7.2 kanalen met elk 145 Watts krachtig geluid vol met detail. Dankzij ingebouwde Wi-Fi kunt u gemakkelijk contact maken met uw thuisnetwerk. Ingebouwde bluetooth zorgt ervoor dat u van ieder compatible apparaat draadloos kunt streamen. U kunt ook nog altijd Apple gerelateerde producten koppelen via de USB poort wanneer u geen gebruik wenst te maken van de streamingsopties. Ook over het aantal aansluitingen hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zitten onder andere 6 HDMI aansluitingen op, waarvan de Blu-ray en Game input beschikken over 4K support. Verder is de receiver geschikt voor alle 3D content. Ook heeft de Denon AVR-X1100W de mogelijkheid tot het aansluiten van 2 subwoofers. De Denon AVR-X1100W is zeer gemakkelijk in te stellen dankzij de onscreen interface en setup assistent. Verbonden met het netwerk, eventueel draadloos, kunt u genieten van Spotify en internet radio. Ook is de Denon AVR-X1100W op te nemen in uw DLNA netwerk. U kunt verder met Denon AVR-X1100W 2 kanalen gebruiken om een 2e zone in te richten. U kunt dan bijvoorbeeld genieten in een ruimte van 5.1 surround en in een tweede ruimte kunt u stereo luisteren vanaf een andere bron.

Denon AVR-X1100W

Denon AVR-X1100W

De Denon AVR-X2100W 7.2 kanaals A / V receiver is net weer iets uitgebreider dan zijn kleine broertje de AVR-X1100W. De Denon AVR-X2100W beschikt over 7 discrete ontworpen eindversterkers elk met 150 Watts aan vermogen. Dankzij ingebouwde Wi-Fi kunt u gemakkelijk contact maken met uw thuisnetwerk. Ingebouwde bluetooth zorgt ervoor dat u van ieder compatible apparaat draadloos kunt streamen. U kunt ook nog altijd Apple gerelateerde producten koppelen via de USB poort wanneer u geen gebruik wenst te maken van de streamingsopties.Deze A / V receiver beschikt over maar liefst 8 HDMI (waarvan 2 met 4K support) aansluitingen waarvan 1 aan de voorzijde. Deze ingang is gemakkelijk voor het aansluiten van bijvoorbeeld een HDTV camcorder of andere verwante HDMI devices. In tegenstelling tot de 1100x, heeft deze receiver 2 HDMI uitgangen waarmee je 2 separate displays (met HDMI) kunt weergeven. 2 Subwoofer uitgangen maken het mogelijk om uw hoem cinema set te voorzien van een extra boost in het laag. Verbonden met het netwerk, eventueel draadloos, kunt u genieten van Airplay, Spotify en internet radio. Ook is de Denon AVR-X2100W op te nemen in uw DLNA netwerk. De Denon AVR-X2100W beschikt verder over 4K upscaling waarmee standaard beelden worden omgezet naar de nieuwe 4K standaard. U kunt verder met Denon AVR-X2100W 2 kanalen gebruiken om een 2e zone in te richten. U kunt dan bijvoorbeeld genieten in een ruimte van 5.1 surround en in een tweede ruimte kunt u stereo luisteren vanaf een andere bron.