Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Nieuwe Bowers & Wilkins CM S2 Series

Onlangs heeft Bowers & Wilkins de nieuwe CM S2 serie gelanceerd. De nieuwe CM Serie is mooi van buiten én van binnen. Onder de minimalistische buitenkant bepalen technologieën zoals ontkoppelde dubbele dometweeters een nieuwe norm voor geluidsweergave. Het resultaat: de CM Serie klinkt prachtig.

De voordelen van de nieuwe CM Serie

Deze nieuwe speakerserie heeft een nieuw uiterlijk gekregen alsook de techniek van de ontkoppelde Double Dome Tweeter van de 'oude' Bowers & Wilkins CM10 is hierin meegenomen. De geheel nieuwe CM S2 serie beschikt nu over deze speciale tweeter-techiek waarmee de tweeter volledig ontkoppeld is van de behuizing. Een ring van gelkussens scheidt de constructie fysiek van de kast.

De Bowers & Wilkins CM6 S2 en de Bowers & Wilkins CM10 S2 beschikken daarnaast ook nog over een tweeter-on-top. Dit zorgt voor een betere spreiding en plaatsing van de speaker. Deze techniek is ook terug te vinden in de 800 Diamond Series.

Naast de toepassing van de Double Dome Tweeter beschikt de nieuwe Bowers & Wilkins CM S2 serie over nieuwe crossovers welke gebruik maken van Mundorf componenten en is het design subtieler gemaakt door het verwijderen van de zichtbare bevestigingen.

Aangevuld met de nieuwe Bowers & Wilkins Centre S2, Bowers & Wilkins Centre 2 S2 en Bowers & Wilkins ASW10CM S2 bestaat er de mogelijkheid om uit te breiden naar een prachtige home cinema opstelling.

Alle modellen staan in ons Palazzo luisterkasteel klaar, dus laat u overtuigen van de klasse van deze nieuwe Bowers & Wilkins luidsprekers!

Nieuwe Bowers & Wilkins CM S2 Series
Nieuwe Bowers & Wilkins CM S2 Series
Nieuwe Bowers & Wilkins CM S2 Series

Bowers & Wilkins CM10 S2

Bowers & Wilkins CM10 S2

De Bowers & Wilkins CM10 S2 is een 3-Weg vloerstaander, die net als zijn voorganger, de CM10, gebruik maakt van de Tweeter on Top technologie.

Bowers & Wilkins CM6 S2

Bowers & Wilkins CM6 S2

De Bowers & Wilkins CM6 S2 is een 2-weg boekenplank speaker en heeft een speciaal tweeter-on-top design.

Bowers & Wilkins CM Centre S2

Bowers & Wilkins CM Centre S2

De Bowers & Wilkins CM Centre S2 is een 2-weg center luidspreker en heeft de beschikking over een ontkoppelde dubbele dometweeter van 25 mm doorsnede.

Bowers & Wilkins ASW10CM S2

Bowers & Wilkins ASW10CM S2

De Bowers & Wilkins ASW10CM S2 500 Watts Klasse D versterkte subwoofer beschikt over een 250 mm Kevlar driver en een schakelbare voeding.