Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

NAD Masters Series

NAD heeft onlangs enkele modellen toegevoegd aan haar befaamde Masters series. De nieuwe modellen zijn de parade paardjes van NAD en beschikken over de beste en nieuwste technologieën. De nieuwste juweeltjes van de NAD Masters serie zijn de NAD M12 (digitale stereo voorversterker), NAD M22 ( high-end analoge high-end klasse D-eindversterker), NAD M17 (digitale surroundprocessor) en de NAD M27 (analoge high-end klasse D-eindversterker).

De NAD Masters Serie in stereo en dolby surround

Zoals gezegd is de NAD M12 een audiofiele, digitale stereoversterker/DAC. De M12 is klaar voor de toekomst. Het is geen typische DAC en geen typische voorversterker. De NAD M12 laat zich het best omschrijven als een digitale audio hub met een ultra hoge resolutie die beschikt over de meest geavanceerde audiofiele functies. De M22 uit de nieuwe Masters-serie is een analoge high-end klasse D-eindversterker met een schitterend geluid en eindeloos veel vermogen, ook voor veeleisende luidsprekerbelastingen.

Voor beide apparaten geldt dat ze een exclusief en solide ontwerp hebben met een hoogwaardige afwerking.

De M17 is een digitale surroundprocessor met als sterkste troeven zijn schitterende geluidskwaliteit, MDC-Constructie en vele aansluitingen.

De M27 is een 7-kanaals analoge high-end klasse D-eindversterker met 180 watt, een schitterend geluid en eindeloos veel vermogen, is stabiel bij ieder volume en is prachtig afgewerkt zoals eigenlijk alle Masters Series van NAD.

NAD M12

NAD M12

De NAD M12 is een digitale high-end voorversterker/DAC die de lat voor deze productcategorie een stuk hoger legt.

NAD M22

NAD M22

De NAD M22 is een analoge high-end klasse D-eindversterker met een schitterend geluid en eindeloos veel vermogen, ook voor veeleisende luidsprekerbelastingen.

NAD M17

NAD M17

De NAD M17 AV voorversterker uit de masterserie van NAD. Omring jezelf met perfectie. De NAD M17 draagt de taak om in te staan voor NAD’s beste surround prestaties.

NAD M27

NAD M27

De NAD M27 is een 7-kanaals analoge eindversterker uit de high-end klasse D. De NAD M27 geeft een prachtig helder geluid en een indrukwekkend vermogen. Deze eindversterker is stabiel op elk volume.