Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Denon HEOS SUBWOOFER

De Denon HEOS draadloze subwoofer voegt een volle, stevige basweergave toe aan elk HEOS apparaat. De HEOS subwoofer past in elke ruimte in elke opstelling.

Laat uw wereld beven met films en muziek - draadloos. De HEOS Subwoofer voegt denderende bas toe aan al het geluid. Met de krachtige versterking en geoptimaliseerde dubbele 133mm drivers is de Denon HEOS subwoofer in staat samen te werken met het gehele HEOS assortiment. Elke HEOS speaker, de HEOS Bar, HEOS AVR, HEOS Amp en HEOS Link.

Twee op maat gemaakte 5-1/4inch drive units in combinatie met geavanceerde klasse D versterking leveren een heldere en duidelijke bas. De gepa

Lees verder

tenteerde DSP algoritmes leveren een geoptimaliseerde lage frequentierespons over het gehele dynamisch bereik. In de HEOS app vindt u geavanceerde instellingen voor diverse configuraties zoals de dialoogverbeteraar en de nachtmodus, welke zijn geïntegreerd in de HEOS Bar. Wanneer u ze beiden gebruikt past de HEOS Subwoofer de instellingen automatisch aan.

699,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Denon HEOS SUBWOOFER

Type luidspreker
HEOS Subwoofer
Wifi
802.11a/b/g/n/ac 2.4GHz + 5Ghz
Crossover-frequentie(s)
Fabriek-geoptimaliseerde crossover mogelijkheid voor elke configuratie. Geavanceerde instellingen zoals crossover en fase beschikbaar voor gevorderde gebruikers.
Aantal speakerunits
2x 133mm
Afmetingen (H x B x D)
404 x 171,5 x 438,4 mm
Gewicht
10,1 kg
In de verpakking
HEOS Subwoofer, Quick Start Guide, optische kabel, 3.5mm setup kabel, voedingskabel, ethernet kabel, pootjes voor horizontale plaatsing.
Kleur
Zwart
Garantie
5 jaar

Video van de Denon HEOS SUBWOOFER

Gerelateerd aan Denon HEOS SUBWOOFER

Denon HEOS 3 HS2
Denon HEOS 3 HS2 Luidspreker € 349,-
Denon HEOS AVR
Denon HEOS AVR A/V Receiver € 399,-
Denon HEOS BAR
Denon HEOS BAR Luidspreker € 999,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.