Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Triangle Esprit Gaia ez

Triangle Esprit Gaia ez

Luidspreker

De Triangle Esprit Gaia ez is een 3-weg vloerstaande luidspreker met drie 5-inch drivers.Dankzij het compacte design past de Triangle Esprit Gaia ez werkelijk in iedere r... Verder lezen

€ 729,00 per stuk en incl. BTW.

Demonstratiemodel beschikbaar voor slechts € 629,00


Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Triangle dealer.
 • Haal uw bestelling bij één van de 3.650 afhaalpunten in Nederland en België op.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (257 beoordelingen).
 • Wij zijn lid van Thuiswinkel en STEREO Premium Partner.

Specificaties van de Triangle Esprit Gaia ez

 

Type luidspreker Vloerstaande luidspreker
Frequentie bereik 47 - 22.000 Hz
Gevoeligheid 89.5 Db
Aanbevolen vermogen 90 Watts
Impedantie Minimaal 3 Ohm
Afmetingen (H x B x D) 980 x 215 x 315 mm
Gewicht 18 Kg
Kleur Zwart, wit, walnoot
Garantie 10 Jaar
Download alle specificaties

Over de Triangle Esprit Gaia ez

De Triangle Esprit Gaia ez is een 3-weg vloerstaande luidspreker met drie 5-inch drivers.

Dankzij het compacte design past de Triangle Esprit Gaia ez werkelijk in iedere ruimte. Deze vloerstaande luidspreker koppelt elegantie aan krachttige muzikale kwaliteit en is daarom een speaker die ideaal is zelfs voor de meest kritische luisteraar. Maar niet alleen de klank van deze speaker is fenomenaal, ook het design is betoverend.

De Triangle Esprit Gaia ez is leverbaar in de kleuren zwart, wit en walnoot.
 

Reviews van de Triangle Esprit Gaia ez

Heeft u ervaring met de Triangle Esprit Gaia ez? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Marcus

  Recent met een oude studie-vriend naar een paar luidsprekers gaan kijken. Het kasteeltje van Stassen is daar een van de beste plekken voor in Nederland. Criterium: Mag alles zijn tussen EUR 500 en EUR 1500 per kant. Ondanks de hoge temperatuur, toch een hele middag op de boven-etage gezeten. Met de door onszelf gerestaureerde Cyrus-III een match gezocht bij deze versterker: De Focal Aria 926 en de Triangle Esprit kwamen er na heel korte tijd als beste uit qua performance. Daarna was de keuze een kwestie van smaak. De Triangle Esprit is wat directer van karakter. Een beetje meer het Duitse geluid, als u begrijpt wat ik bedoel. Extreem goed gedefinieerd midden, prachtig top-hoog. Maar hij is zeker niet opdringerig. Lang luisteren is absoluut geen probleem bij deze luidspreker. De Focal viel in dit geval op de 2e plaats: Hij is breder en zo ragfijn gedefinieerd dat er heel wat CD's in de kast zullen blijven staan. (vanwege de enorm slechte opnamekwaliteit... ), Voor mijzelf was ik verbaasd hoe goed de Triangle klonk, ook bij complexe progressieve jazz. De Triangle Esprit is open, enorm strak in het laag, een beetje direct, maar ragfijn gedefinieerd mid, hoog en top-hoog. Net wat makkelijker in de omgang dan de Focal. Alle details in de muziek, blazers, drums, piano, kloppen prima. Een super match met onze Cyrus-III versterker. Na onze keuze is er nog gewisseld van luidsprekers: Nu met de Focal Aria 948 erbij. Al snel vonden we deze te breed qua geluid. Het is net alsof het spectrum van de muziek te ver van achteren komt. De Focal 926 is -uit een eerdere ervaring gebleken- echt een stuk beter én lager in prijs. Size does not always matter. Wat betreft de Triangle Esprit: Voor zijn geld is deze luidspreker een luidspreker die je niet moet laten staan, maar naar huis mee moet nemen ;-) Dank nog aan Stassen voor de gastvrijheid.

 • André

  Na een luistersessie in het luisterkasteel volledig overtuigd dat dit onze nieuwe speakers moesten worden. De speakers werden keurig op tijd door Stassen aan huis afgeleverd. Nu ruim een jaar later nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Een fantastisch musikaal geluid bij muziek waarbij de receiver in stereo modus gebruikt wordt. Ook bij gebruik als front speakers in home cinema (5.0) omgeving een verrijking. Deze set heeft m'n frontspeakers en de subwoofer in de oude opstelling vervangen en hiermee het geluid en de beleving van zowel muziek als een goede film naar een hoger plan gebracht.

Schrijf een review over de Triangle Esprit Gaia ez

Heeft u ervaring met de Triangle Esprit Gaia ez? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.