Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Monitor Audio Gold GX200

De Monitor Audio Gold GX reeks is de opvolger van de veelgeprezen Gold GS reeks. De Monitor Audio Gold GX 200 maakt gebruik van de techniek en vormgeving van de toplijn Monitor Audio Platinum Serie. Dit resulteert in een luidsprekers reeks met een uiterlijk en een sublieme audio weergave die u normaliter alleen verwacht in een veel hogere prijsklasse. De Monitor Audio Gold GX reeks is het begint van een nieuw ‘gouden' tijdperk voor Home Theater.

De Monitor AudioGX200 heeft een C-CAM ‘ribbon' hoog driver met een respons tot ver voorbij 60 kHz! Dit gecombineerd met de superlichte en -stijve RST C-CAM 2 x 140mm laag-

Lees verder

en 1 x 100mm middeneenheid, leidt dit tot een ongekend krachtige, losse, open, snelle en vooral ook driedimensionale weergave bij de Monitor Audio GX200.

De Monitor Audio GX200 heeft een metalen grille bevestigd met magneten: het voorpaneel heeft dus geen storende gaten. Alle luidspreker drivers in de GX200 zijn bevestigd met de ‘bolt through'-methode: met één lange bout door het achterpaneel vastgeklemd in/op het voorpaneel. Dit verkleint de kans op resonanties in het voorpaneel en verstijft tegelijk ook de behuizing weer. De opvallend afwerking van Monitor Audio GX200 is te danken aan de ‘Platinum-relatie' zoals; zilveren bekabeling, hoge kwaliteit wisselfilteronderdelen, handgemaakte 20 mm dikke rondgevormde behuizing (voorkomt interne resonanties), massief metalen aansluitpaneel en metalen spikes.

De Monitor Audio Gold GX200 is leverbaar in Dark Walnut, Bubinga (houtfineer) is hoger in prijs , Ebony en in Wit of Zwart diepglanzend pianolak.

 

van € 1499,- 1375,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Monitor Audio Gold GX200

Type luidspreker
3-weg Vloerstaande Luidspreker
Frequentie bereik
35 - 60.000 Hz
Gevoeligheid
89 dB
Aanbevolen vermogen
100 - 150 watt
Impedantie
8 ohm
Crossover-frequentie(s)
400 / 2600 Hz
Aantal speakerunits
1 x C-CAM H.F ribbon tweeter
1 x 4" RST mid-range
2 x 5.5" RST bass woofer
Afmetingen (H x B x D)
951 x 170 x 300 mm
Gewicht
22.2 Kg
Overige
Magneet front
Kleur
Dark Walnut, Bubinga, Ebony, Wit of Zwart diepglanzend pianolak
Garantie
5 jaar

Video van de Monitor Audio Gold GX200

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.