Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Kef R3

Luidspreker

De Kef R3 is uitgerust met dezelfde drivers als de topper van de serie, de Kef R11. De Kef R3 drieweg speaker bestaat uit: een 165mm basdriver, een 125mm midrange-driver ... Verder lezen

€ 899,00 per stuk en incl. BTW.

Webshop retour beschikbaar voor slechts € 764,00

 • Levertijd
  Zwart: 3-5 werkdagen
  Wit: 3-5 werkdagen
  Walnoot: 3-5 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel Kef dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (375 beoordelingen).

Specificaties van de Kef R3

Type luidspreker 3 weg basreflex
Frequentie bereik 38-50000Hz
Gevoeligheid 87dB 
Aanbevolen vermogen 15-180 watt
Impedantie 8 ohm
Crossover-frequentie(s) 400 Hz / 2900 Hz
Aantal speakerunits Uniq 25mm tweeter/ 125mm midwoofer + 165mm Woofer
Afmetingen (H x B x D) 422 x 199 x 335 mm
Gewicht 13.5 kg
Kleur Zwart, Wit, Walnoot
Garantie 10 jaar

Over de Kef R3

De Kef R3 is uitgerust met dezelfde drivers als de topper van de serie, de Kef R11. De Kef R3 drieweg speaker bestaat uit: een 165mm basdriver, een 125mm midrange-driver en een 25mm aluminium dome tweeter, deze zorgen samen voor een compacte speaker die al je verwachtingen zullen overtreffen. Met de Kef R3 zal u elke noot horen en voelen zoals de artiest bedoeld heeft. 

Reviews van de Kef R3

Heeft u ervaring met de Kef R3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Ferdy Bossy

  De KEF R3 ziet eruit als de beter afgewerkte dertien in een dozijn luidsprekerbox. Maar de weergave is absoluut high-end, let wel het signaal moet ook high-end zijn. De gecomprimeerde bestanden van Spotify zijn niet instaat om te laten horen, waar deze R3's toe in staat zijn. De DAC met lineaire voeding met bijvoorbeeld de Mac mini/ Apple Music is instaat om te demonstreren hoe natuurlijke weergave met 3D effect klinkt. De Audioquest JitterBug FMJ is 'n must alleen aansluiten met de USB kabel is onvoldoende, er is 'n brom hoorbaar, die met de JitterBug tot de verleden tijd behoort. Maak niet de vergissing om te denken 180 Watt maximaal belastbaar, dus de solid-state 2x60Watt 8 Ohm ruim voldoende, en het is dan onmogelijk de speakers op te blazen. Nooit doen, beter is altijd het maximaal belastbare vermogen aan te houden. De 2x60Watt (solid-state) versterker kan gaan clippen (is vervorming dus géén Sinusgolf) omdat het laag om vermogen vraagt, wordt door de vervorming de tweeter opgeblazen. Gebruik geen dropveters maar interlink, voldoet alles aan véél beter dan 'n gemiddeld niveau, dan kun je horen hoe goed deze KEF's zijn. Neem de moeite om te luisteren wanneer ze op de juiste plaats staan. Het klinkt absoluut hetzelfde als in de concertzaal. Wil je meer laag, dan de lagere frequenties niet versterken met de bass regelaar. Koop 1 of 2 aktieve subwoofer (s) En als je vindt dat de R3's dof klinken, dan staan ze te dicht tegen de achterwand geplaatst, de R3 klinkt niet schel, de hoogweergave is absoluut natuurlijk. Verwacht niet dat de boxen direct op topniveau klinken, ze moeten evenals de DAC of versterker inspelen, ik had niet verwacht dat het twee maanden duurde, maar het klinkt echt vele malen beter dan het prijskaartje doet vermoeden.

Schrijf een review over de Kef R3

Heeft u ervaring met de Kef R3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Kef R3
Kef R5
€ 1299,00
Terug naar boven.