Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Jamo S7-25F

Luidspreker

De Jamo S7-25F is ontworpen voor wie op zoek is naar een compactere vloerstaande oplossing. Deze luidspreker bevat twee 5" (12.7 cm) woofers met een papieren conus die ee... Verder lezen

€ 799,00 per paar en incl. BTW.
  • Levertijd
    Blauw: 5-8 werkdagen
    Grijs: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Jamo dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Jamo S7-25F

Type luidspreker Vloerstaande luidspreker 
Frequentie bereik 69 Hz - 21 kHz 
Impedantie 4 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 1733 Hz 
Aantal speakerunits 1" Vented tweeter
Dual 5,5" woofers  
Afmetingen (H x B x D) 80,5 x 20 x 34 cm 
Gewicht 12,3 kg per stuk 
Accessoires

Metalen spikes
Rubberen voeten

Kleur Blauw, grijs 
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Jamo S7-25F

De Jamo S7-25F is ontworpen voor wie op zoek is naar een compactere vloerstaande oplossing. Deze luidspreker bevat twee 5" (12.7 cm) woofers met een papieren conus die een pittige maar natuurlijke bas leveren. Hoge frequenties worden verwerkt door de 2,54cm stoffen koepeltweeter, die een soepele en uitgebreide respons geeft met weinig harmonische vervorming bij hoge uitgangsniveaus.

In combinatie met een nauwkeurig middenbereik is de Jamo S7-25F een fantastische keuze voor zowel muziek als films. De luidspreker is slank en compact genoeg om netjes in kleinere kamers te passen en toch hoge geluidsprestaties te leveren.

De Jamo S7-25F heeft een minimalistisch ontwerp, strakke lijnen en nauwgezette aandacht voor details. Vol met technische innovatie his dit een luidspreker die tijdloos is en elk huis zou sieren.

De hoogfrequente taken worden uitgevoerd door de geheel nieuwe tweeter unit met een koperen faraday ring die de gevoeligheid verhoogt en niet-lineaire vervorming vermindert. De tweeter en surround zijn gemaakt van stof en vertonen uitstekende vervormingskarakteristieken en een grote bandbreedte, voor een niet-vervagend en toch gedetailleerd geluid.

De hoogfrequente golfgeleider is geoptimaliseerd met behulp van Jamo's exclusieve COMSOL-softwaremodel. De prestaties van de waveguide en de tweeter werden gevalideerd aan de hand van talloze uren testen in de praktijk om consistentie, betrouwbaarheid en prestaties te garanderen, zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus gedurende langere perioden.

De woofers van de Jamo S7-25F hebben papieren kegels in reliëf, zeer sterke motorassemblages met aluminium inductiekortsluitringen. Dit zorgt voor een zuivere, dynamische bas en verhoogt de belastbaarheid.
De papieren conus in reliëf verhoogt de stijfheid om de respons te verbeteren voor die pittige maar natuurlijke bas.

7 is het magische getal voor de nieuwe Jamo Studio 7. Om een coherent geluidsbeeld te garanderen, is het akoestische centrum van de driver units uitgelijnd door de kast 7 graden naar achteren te kantelen en op een sokkel te monteren die het luidsprekercrossover herbergt. Dit helpt eventuele timingsafwijkingen die kunnen optreden in een meer traditionele behuizing te minimaliseren.

Reviews van de Jamo S7-25F

Heeft u ervaring met de Jamo S7-25F? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Jamo S7-25F

Heeft u ervaring met de Jamo S7-25F? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Jamo S7-25F
Terug naar boven.