Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Jamo S7-17B

Luidspreker

De Jamo S7-17B boekenplank luidsprekers bieden een superieur geluid in een klein pakket en een groot plaatsingsgemak. Dankzij de 1" (2,54 cm) tweeter en een grote 7" woof... Verder lezen

€ 549,00 per paar en incl. BTW.
  • Levertijd
    Blauw: 3-5 werkdagen
    Grijs: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Jamo dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Jamo S7-17B

Type luidspreker Boekenplank luidspreker 
Frequentie bereik 64 Hz - 25 kHz 
Impedantie 4 Ohm 
Crossover-frequentie(s) 1530 Hz 
Aantal speakerunits 1" Vented tweeter
6,7" Embossed paper woofer 
Afmetingen (H x B x D) 36,5 x 23 x 38 cm 
Gewicht 8,4 kg 
Accessoires Rubberen voetjes
Kleur Blauw, grijs 
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Jamo S7-17B

De Jamo S7-17B boekenplank luidsprekers bieden een superieur geluid in een klein pakket en een groot plaatsingsgemak. Dankzij de 1" (2,54 cm) tweeter en een grote 7" woofer (17,8 cm) leveren deze boekenplank speakers heldere hoge tonen, gedetailleerde middentonen en een natuurlijke bas.

De Jamo S7-17B bieden een breed geluidsveld zodat u echt kunt genieten van uw favoriete inhoud, of het nu gaat om muziek, films of games. Met deze prachtig vervaardigde luidsprekers krijgt u het beste pakket op het gebied van plaatsingsflexibiliteit, bezette ruimte en audioprestaties.

De hoogfrequente taken worden uitgevoerd door de geheel nieuwe tweeter unit met een koperen faraday ring die de gevoeligheid verhoogt en niet-lineaire vervorming vermindert. De tweeter en surround zijn gemaakt van stof en vertonen uitstekende vervormingskarakteristieken en een grote bandbreedte, voor een niet-vervagend en toch gedetailleerd geluid.

De hoogfrequente golfgeleider is geoptimaliseerd met behulp van Jamo's exclusieve COMSOL-softwaremodel. De prestaties van de waveguide en de tweeter werden gevalideerd aan de hand van talloze uren testen in de praktijk om consistentie, betrouwbaarheid en prestaties te garanderen, zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus gedurende langere perioden.

De woofers van de Jamo S7-17B hebben papieren kegels in reliëf, zeer sterke motorassemblages met aluminium inductiekortsluitringen. Dit zorgt voor een zuivere, dynamische bas en verhoogt de belastbaarheid.
De papieren conus in reliëf verhoogt de stijfheid om de respons te verbeteren voor die pittige maar natuurlijke bas.

7 is het magische getal voor de nieuwe Jamo Studio 7. Om een coherent geluidsbeeld te garanderen, is het akoestische centrum van de driver units uitgelijnd door de kast 7 graden naar achteren te kantelen en op een sokkel te monteren die het luidsprekercrossover herbergt. Dit helpt eventuele timingsafwijkingen die kunnen optreden in een meer traditionele behuizing te minimaliseren.

Reviews van de Jamo S7-17B

Heeft u ervaring met de Jamo S7-17B? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Jamo S7-17B

Heeft u ervaring met de Jamo S7-17B? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Jamo S7-17B
Terug naar boven.