Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Devialet Phantom Silver

De Devialet Phantom Silver maakt het mogelijk om de muziek die u al duizend maal gehoord heeft opnieuw te ontdekken. Het zeer zuivere geluid zonder ruis, verzadiging, of vervorming is een lust voor het oor. Ook op hogere volumes blijft het geluid zeer precies, ook bij pieken tot 3000 Watt, waarmee een SPL van 105dB wordt bereikt.

Eén Devialet Phantom Silver levert al een prachtige ervaring. Met een tweede Silver wordt deze ervaring nog ruimtelijker, extremer en absoluut betoverend. Bent u overtuigd en wilt u in meer ruimtes topgeluid ervaren, kunt u het systeem uitbreiden tot 12 simultaan afspelende Phantoms.

Voor een on

Lees verder

onderbroken luistersessie werkt de Devialet Phantom met Dual band WiFi en een ARM Cortex-A9 800MHz dual core processor. De snelle bediening en het stabiele signaal maken het gebruik van de Phantom zeer prettig. Met de Spark app van Devialet kunt u direct Spotify en internetradio gebruiken op de Phantom. Met toevoeging van een Devialet Dialog zijn ook Deezer en Tidal te gebruiken.

Wilt u de Devialet Phantom Silver gebruiken met bijvoorbeeld een CD-Speler, Televisie, of game console? Dan kunt u gebruik maken van de Toslink aansluiting.

1999,-per stuk
Bestel nu

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Devialet Phantom Silver

Type luidspreker
Actieve luidspreker met draadloze netwerkcapaciteit
Frequentie bereik
16 - 25000 Hz
Vermogen
3000 Watt Piek
DAC
24bit/192 kHz
SPL
105 dB op 1 meter
ADH
0.001%
Afmetingen (H x B x D)
255 x 253 x 343mm
Gewicht
11,4 kg
Kleur
Wit met gezandstraald RVS en zilveren domes
Garantie
2 jaar

Shipping

Video van de Devialet Phantom Silver

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.