Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Dali Oberon 1C

De OBERON 1 C is bedoeld voor kleinere ruimtes waar ruimte een kostbaar goed is en de volumeniveaus relatief bescheiden zijn. Muziekliefhebbers en audiofielen die de voorkeur geven aan de stijl en het geluid van op een standaard gemonteerde luidsprekers zullen naar de OBERON 1 C worden getrokken. Tv-audio - als de OBERON 1 C-luidsprekers op de juiste plaats zijn geplaatst, één aan elke kant van het scherm, kan tv-audio steeds interessanter worden.

De compactheid van de OBERON 1 C maakt hem gemakkelijk in elke ruimte te integreren. Om een breed verspreidingspatroon in het luistergebied te bereiken, zijn de driver materia

Lees verder

len en geometrie toegepast in de OBERON 1 C zorgvuldig geselecteerd. Bij het ontwerp van de crossover zijn dezelfde principes toegepast.

Het resultaat is dat u een goed geïntegreerd geluid ervaart, zelfs als u luistert in een aanzienlijke hoek buiten de as. Dit is belangrijk omdat u tijdens het luisteren naar muziek zelden direct voor uw luidsprekers zit. Een bijkomend voordeel is een aanzienlijk verminderde harmonische vervorming en diffracties die frequentievervorming veroorzaken, aangezien deze altijd sterker zullen zijn in een on-axis respons. Dit is ook de reden waarom niet alle DALI-luidsprekers zijn ontworpen om te worden ingedrukt.

499,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Dali Oberon 1C

Type luidspreker
Actieve boekenplank speaker
Frequentie bereik
39 - 26,000 Hz
Max SPL (dB)
106
Vermogen
50 W klasse D
Crossover-frequentie(s)
2350 Hz
Aantal speakerunits
2
Afmetingen (H x B x D)
274 x 162 x 234 mm
Gewicht
4,4 Kg
Overige
Combineren met SOUND HUB COMPACT (€299,-)
Kleur
Black Ash, Light Oak, Dark Walnut, White
Garantie
5 Jaar

Video van de Dali Oberon 1C

Gerelateerd aan Dali Oberon 1C

Dali Oberon 7C
Dali Oberon 7C Luidspreker € 849,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.